PUTOPISI ČITATELJA

Pravilnik natječaja Piši, fotkaj i otputuj u Francusku

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.04.2010 12:17
  • Objavljeno 30.04.2010 u 10:00
azurna obala

azurna obala

Izvor: Corbis / Autor: Ray Juno

Pravilnik natječaja Piši, fotkaj i otputuj u Francusku

1) Opis natječaja

Natjecanje za izbor najzanimljivijeg putopisa s fotografijama. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Gabi Radičević (urednica rubrike Lifestyle), Nikola Filipčić (promocija tportala) i Mirela Hegediš (promocija tportala). Dodijelit će se ukupno četiri nagrade. Glavnu nagradu dobit će putopis s fotografijama koji bude imao najvišu prosječnu ocjenu žirija (u rasponu od 1 do 5). Preostale tri nagrade dobit će autori putopisa i fotografija sa sljedećim najvećim prosjekom ocjena.

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu putovanja@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 28. travnja 2010. do 10. srpnja 2010. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.

Pobjednike ćemo objaviti na tportalu 19. srpnja 2010.

4) Nagrade

Glavna nagrada je četverodnevno putovanje autobusom u Francusku u terminu 2. rujna ili 7. listopada.

Aranžman uključuje prijevoz autobusom, pratitelja, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Nici u dvokrevetnim sobama (tuš/WC/TV) na osnovi tri noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu te troškove organizacije i prodaje.

Utješne nagrade su tri poklon paketa tportala.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail s fotografijama i putopisom na putovanja@tportal.hr

Svaki poslani rad mora se sastojati od teksta i fotografija.

Tekst mora imati minimalno 3.000, a maksimalno 5.000 znakova.

Broj poslanih fotografija treba biti između 10 i 15.

Svaka fotografija mora biti u jpeg formatu, dimenzija do 1.024 i 1.000 piksela.

Svaki prispjeli tekst tportal ima pravo redigirati i lektorirati ako se ukaže potreba za tim.

Autor koji se odluči na slanje tekstova odriče se vlasničkih prava nad tekstovima (autorska prava ostaju i dalje njegova).

Tportal može i smije koristiti tekst i fotografije u bilo koju svrhu na tportalu (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Tekst i fotografije ne smiju biti objavljeni u drugim medijima ili na privatnim blogovima prije ni poslije slanja na natječaj.

Samo punoljetne osobe mogu osvojiti nagrade.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja, priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju za koji smatra da je interesantan za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj (radove) koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi