NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Ispuni san, wellnessiraj se svaki dan!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.02.2011 16:44
  • Objavljeno 01.02.2011 u 16:44
TP_400x267_glavna

TP_400x267_glavna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emmezeta

Pravilnik natječaja 'Ispuni san, wellnessiraj se svaki dan!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Koji od wellness uređaja vam je najviše potreban i zašto?' te ispunjavaju anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se petnaest (15) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s odgovorom na anketno pitanje kao i kratkim odgovorom na nagradno pitanje 'Koji od wellness uređaja vam je najviše potreban i zašto?'. Anketu je potrebno ispuniti do kraja. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: Od 1. veljače zaključno s 16. veljače. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 22. veljače 2011.

4)Nagrade

1. Shiatsu masažna fotelja Beurer MG190 (799,99 kn)
2. Ručni medicinski masažer s infra grijačem (599,99 kn)
3. Masažer stopala Grundig (499,99 kn)
4. Wellnes kamenje Medisana (349,99 kn)
5. Set za Pedikuru Beurer MP60 (299,99 kn)
6. Digitalna vaga Laica PS4006 (279,99 kn)
7. Brijaći aparat Philips HQ6920 (229,99 kn)
8. Epilator Philips HP6400/00 (179,99 kn)
9. Pegla za kosu Grundig HS4931 ljubičasta (139,99 kn)
10-15. Antistres loptica (19,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 3.379,86 kn.

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi