PUTOVANJE U LONDON

Pravilnik nagradne igre 'Doživi vjenčanje godine'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.04.2011 10:34
  • Objavljeno 11.04.2011 u 10:34
London400x300

London400x300

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pravilnik nagradne igre 'Doživi vjenčanje godine'

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: NN 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: NN 8/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuju sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE 'Doživi vjenčanje godine'


Članak 1.

Hrvatski telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač) priređuje nagradnu igru pod nazivom 'Doživi vjenčanje godine'.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbe za usluge u fiksnoj mreži Priređivača.
Nagradna igra traje od 8. travnja 2011. godine do 20. travnja 2011. godine.

Članak 2.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 (osamnaest) godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj.
Priređivač unaprijed utvrđuje da pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju radnici Priređivača ni članovi njihovih užih obitelji, svi suradnici koji nisu stalni zaposlenici Priređivača ni članovi njihovih užih obitelji.
Pod pojmom uža obitelj smatraju se: roditelji, braća i sestre, supružnici, djeca, posvojena djeca i unuci, kao i svi članovi zajedničkog kućanstva.

Članak 3.

Za sudjelovanje je potrebno zadovoljiti uvjete članka 2. ovih Pravila. Prijavljivanje sudionika se vrši pozivom na broj 065 300 300 i to po cijeni od 1,50 kuna po pozivu iz nepokretne prema nepokretnoj komunikacijskoj mreži, a po cijeni od 2,40 kuna po pozivu iz pokretne prema nepokretnoj komunikacijskoj mreži. Poziv za sudjelovanje u nagradnoj igri bit će objavljen na stranici www.tportal.hr, a broj govornog automata 065 300 300 će biti otvoren neprekidno od 8. travnja 2011. godine do kraja održavanja nagradne igre 20. travnja 2011.godine.

Po uspostavi poziva sudionike pozdravlja snimljena poruka s osnovnim naputcima o načinu sudjelovanja, nakon čega će govorni automat zamoliti sudionika da ostavi svoje ime, prezime, adresu te broj telefona s odgovarajućim pozivnim brojem.

Smatra se da sudionik prihvaća ova Pravila nagradne igre u dokaz čega postoji zabilješka poziva na govornom automatu.

Svi sudionici koji nazovu broj govornog automata biti će obaviješteni da je broj njihovih pojedinačnih prijava neograničen. Isto tako će biti obaviješteni o cijeni svakog poziva za prijavu.

Svaki sudionik može neograničeni broj puta nazvati broj za prijavu, a svaki valjano obavljeni poziv predstavlja zasebnu prijavu u Nagradnu igru.

Sve prijave ulaze u jedinstvenu bazu podataka iz koje će se izvući dobitnici nagrada.

Članak 4

Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave ovih Pravila na internetskim stranicama www.tportal.hr

Članak 5.

Nagradna igra ima jednu nagradu:

-putovanje avionom iz Zagreba za dvije (2) osobe na produženi vikend u London (pet dana) u periodu od 27. travnja do 1. svibnja 2011. godine.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda Igre iznosi 11.700,00 kuna (slovima: jedanaesttisućasedamstokuna).

Članak 6.

Nagradna izvlačenja održat će se 21. travnja 2011. godine u 11 sati u prostorijama Priređivača, Savska cesta 32, Zagreb.

Ime dobitnika će biti nasumično izvučeno iz baze svih prijavljenih.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od djelatnika Priređivača, koji će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju:

1. Nikola Filipčić
2. Mirela Hegediš
3. Bojan Stilin

Ako se ne uključi niti jedan sudionik, Priređivač će prekinuti Nagradnu igru.

Članak 7.

Dobitnik nagrade će telefonskim putem biti obaviješten o dobitku, mjestu, vremenu i načinu podizanja nagrade. U slučaju da dobitnik nagrade ne može preuzeti nagradu može je pisanim putem prenijeti na drugu osobu u roku od 24 sata od proglašenja dobitnika.

Dobivena nagrada se ne može zamijeniti za novac.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Članak 8.

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri sudionici pristaju u slučaju dobitka nagrade sudjelovati u promotivnim aktivnostima Priređivača u svezi Nagradne igre.

Članak 9.

Priređivač će u korist Hrvatskog crvenog križa uplatiti 5% ukupne vrijednosti fonda Nagradne igre.

Članak 10.

Priređivač snosi sve troškove povezane s priređivanjem Nagradne igre.

Članak 11.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 12.

Za eventualne sporove Priređivača i sudionika Nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 13.

Pravila će biti objavljena na web stranici www.tportal.hr, a primjenjuju se od dana, a po prethodno pribavljenoj suglasnosti Ministarstva financija RH.

Na ova Pravila dana je suglasnost Ministarstva financija RH,
KLASA: UP/I- 460-02/11-01/240
URBROJ: 513-07-21-07/11-2

Zagreb, 7. travanj 2011.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi