UZBUDLJIVI NOVITETI

Praktične i svestrane: Pronašli smo najljepše torbe za plažu kojima nećete moći odoljeti

19.06.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Odlazak na ljetni odmor gotovo je nezamisliv bez praktične torbe u koju će nam stati sve neophodno - od ručnika pa do knjige i kreme za sunčanje - a brojni brendovi i ove godine potrudili su se da na policama ne manjka njihovih različitih verzija

Velike torbe od platna i sličnih izdržljivih materijala, poput PVC-a, posljednjih sezona nametnule su se kao trendovski odabir za plažu, no ove godine stvari su ponešto drugačije. Brojni brendovi odlučili su se 'vratiti korijenima' nudeći pregršt modela slamnatih i kukičanih verzija, a koje dug niz godina predstavljaju sinonim za torbu za plažu i danas posve dominiraju policama trgovina.

  • +25
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pri odabiru idealne torbe za plažu uvijek je dobro povesti računa o njezinom materijalu, kao i o veličini. U torbu koja vam je zapela za oko trebali biste s lakoćom pospremiti sve one sitnice potrebne za nesmetano provođenje vremena na plaži.

Također je važno da torba bude što svjetlije boje jer je opće poznato to da tamne boje privlače sunce, a nije naodmet i da odaberete onu s više razdjelnika i pretinaca kako biste lakše organizirali unutrašnjost, odnosno da bi sve potrepštine imale svoje mjesto.

Idealna torba za plažu mora prije svega služiti svrsi, a zatim i izgledom odgovarati osobnom stilu odijevanja. Modeli kakvi ove godine krase police trgovina uglavnom stižu u neutralnim zemljanim tonovima, a pritom izgledaju dovoljno efektno da ćete ih poželjeti nositi i na gradskim ulicama.