LJETNI HIT

Poznate Hrvatice zaluđene istom krpicom

02.06.2016 u 11:50

  • +19

Armani Exchange - novi modni imperativ poznatih Hrvata

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Novotvoreni Armani Exchange store u City Centru one Zagreb West ekskluzivno je predstavio ljetne krpice, a okupljenim Hrvaticama jedna se toliko svidjela da su se čak tri ljepotice pojavile u istom komadu

Nove ljetne trendove mladenačke linije Armani grupe, Armani Exchange, došli su vidjeti mnogobrojne ljubiteljice i ljubitelji mode pa je kolekcija privukla Ivu Šulentić, Ivana Vukušića, Jelenu Glišić, Mirana Kurspahića, Andreu Andrassy, Igora Barberića, Antoniju Stupar Jurkin, Eciju Ivušić, Koranu Gvozdić i druge, a tri su zgodne Hrvatice 'upikirale' identičan top.

Jelena Glišić, Korana Gvozdić i Antonija Stupar Jurkin pojavile su se u različitim kombinacijama, ali okosnica im je bio sivo-bijeli top, idealan za ljetne stylinge. Top bez rukava sa sivkastom podlogom ima upečatljiv bijeli grafički uzorak pa se lako može kombinirati uz bilo koju drugu krpicu. Jelena Glišić odlučila se za nepogrešivu kombinaciju s trapericama i štiklama, a voditeljica Antonija Stupar Jurkin pokazala je da se ovakva krpica može nositi i za kakve poslovne susrete ako joj dodate sako.

Uvijek elegantna Korana Gvozdić s istim je topom pak stvorila pravu ljetnu kombinaciju zahvaljujući lepršavoj suknji i sjajnim cipelama.