BIPA FASHION.HR

Poznate Hrvatice uskočile u ženstvene kreacije povodom revije Roberta Severa

24.03.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Brojne poznate Hrvatice nisu mogle propustiti reviju jednog od naših najuspješnijih dizajnera, Roberta Severa, koji je predstavio svoju najnoviju kolekciju i oduševio publiku.

Da je revija Roberta Severa jedna od najiščekivanijih u sklopu tjedna mode, dizajner je još jednom potvrdio sinoć na predzadnjoj večeri Bipa Fashion.hr-a. Ovog puta Sever ih je osvojio kombinacijom minimalizma i ženstvenosti te prikazao kolekciju koja najavljuju živopisno, neopterećeno, moderno i 'chic' proljeće.

Iz prvog reda reviju su pratile Severove muze Zrinka Cvitešić, Kristina Bangoura, Ecija Ojdanić, Sonja Kovač, Lidija Lešić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard i Ana Maras Harmander, koje su već odabrale svoje favorite u novoj kolekciji.

  • +3
Poznati na modnoj reviji dizajnera Roberta Severa, BIPA Fashion.hr Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

I dok je za glumicu Zrinku Cvitešić, koja je odabrala lepršavu cvjetnu haljinu iz najnovije Severove kolekcije, proljeće već odavno počelo, druge su dame na sebe nabacile ipak nešto više odjeće. Glumica i blogerica Sonja Kovač isfurala je plavu sportsku hudicu i kariranu midi suknju pencil kroja u kombinaciji s popularnim čarapama-gležnjačama u crvenoj boji i plavom Marc Jacobs torbicom.

  • +27
26. BIPA Fashion.hr, revija Robert Sever Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Glumica Ecija Ojdanić odlučila se za ženstvenu haljinu iz prethodne kolekcije Roberta Severa, dok je najveće iznenađenje večeri bila glumica Sementa Rajhard. Lijepa Sementa zablistala je u suknji s resicama inspiriranoj glamurom 20-ih godina i 'chic' kratkoj jakni sa šljokicama po uzoru na Chanelove modele jakni od tvida.

Poznat po tome da svojim kolekcijama daje imena žena koje su ga inspirirale, Sever je ovu kolekciju posvetio manekenki Ivi Marušić koja je već niz godina zaštitno lice RS branda. Tportal je bio na mjestu događanja i zabilježio najnoviju kolekciju izbliza.