OD GLAVE DO PETE

Nakon izleta u modno šarenilo Đurđa Tedeschi se vratila provjerenoj crnoj

20.03.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Na trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a najviše pažnje privukla je Đurđa Tedeschi. Umirovljena sutkinja i majka hrvatskog poduzetnika Emila Tedeschija bacila je u drugi plan brojne okupljene fashionistice na dodjeli modnih nagrada svojim avangardnim izdanjem

Posebno svečano bilo je u ponedjeljak na trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a, u Muzeju suvremene umjetnosti na promociji knjige Ane Lendvaj i dodjeli prve modne nagrade Večernjeg lista koja nosi ime Ana Lendvaj. Uz ovacije publike, uzbuđenje i emocije nisu mogle sakriti dizajnerice studija I-GLE, Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović, dobitnice ove prestižne nagrade, čiju je kolekciju žiri proglasio najboljom kolekcijom u 2017. godini.

Umirovljena sutkinja Općinskog suda u Zagrebu, Đurđa Tedeschi, poznata po osebujnom modnoj izričaju i ljubavi prema dizajnerskoj odjeći, na otvorenju Bipa Fashion.hr-a privukla je pažnju zanimljivim kolorističkim odabirom stajlinga, a sada se odlučila za nešto umjereniji outfit, pojavivši se od glave do pete u crnom.

  • +18
Poznati na trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Unatoč tome, Tedeschi je bilo teško ne primijetiti u masi. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, kako joj mediji često tepaju, redovito svoje modne kombinacije osvježi kako to samo ona zna, pa je tako i ovog puta svoj jednobojni stajling učinila zanimljivim uz pomoć modnih dodataka koji čine razliku.

Tedeschi je jednostavnu crnu haljinu midi kroja i dugih rukava začinila crnim čizmama i velikom crnom torbom, a detalj koji je cjelokupnu odjevnu kombinaciju podignuo na višu razinu je predimenzionirani šešir-rajf koji izgleda kao na pola prerezani šešir kojemu nedostaje jedna polovica.