JESSICA ALBA

Poznata ljepotica ljeti ne izlazi iz hit natikača za kojima luduju fashionistice

02.07.2023 u 17:19

  • +4

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i uspješna poduzetnica Jessica Alba ne izgleda samo sjajno na crvenom tepihu već i izvan njega pa s pravom nosi titulu neokrunjene kraljice urban chica

Lijepa Amerikanka za dnevne prigode zna složiti ludo dobre kombinacije koje izgledaju totalno cool i mladenački te često nosi udobnu odjeću poput traperica širokih nogavica, tenisica, oversized džempera, T-shirt majica...

Za odlazak na večeru sa članovima svoje obitelji, suprugom Cashom Warrenom i djecom, osmislila je cool stajling koji bi svaka fashionistica rado isfurala ovoga ljeta.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Jessica Alba izgledala je besprijekorno dok je s kćeri Haven (11) i petogodišnjim sinom Hayesom šetala ulicama LA-ja.

Iskombinirala je crni top s udobnim hlačama širokih nogavica od prozračnog materijala, a ovaj outfit za svaku pohvalu upotpunila je svijetloplavom košuljom na prugice koju je nosila raskopčanu poput ležerne ljetne jaknice.

  • +2
Jessica Alba s kćerkom Honor Marie Warren Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Odličnu modnu kombinaciju zaokružila je svojim omiljenim ljetnim modelom obuće - omiljenim natikačama brenda Birkenstock kojima je zvijezda 'Fantastične četvorke' vjerna godinama.

Ovoga se puta odlučila za klasični model Arizona u crnoj boji i efektnu torbicu. Jessica (42) nije pretjerivala s make upom, a kosu je nosila stiliziranu u opuštene uvojke.

  • +17
Birkenstock natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, nedavno je glumica otkrila i koja je njezina tajna njezinog uspješnog braka, pa je kao važnu stavku istaknula: 'puno komunikacije'. 'Mislim da je trik u jako puno komunikacije, te nikako ne dopustiti da se stvari predugo nakupljaju', rekla je.

U svibnju ove godine, par je proslavio 15. godišnjicu braka, a majka troje djece obilježila je taj dan podijelivši preslatki selfie njih dvoje na Instagramu.

Bračni par uputio je osmijehe prema kameri, a Jessica je simpatično napisala u opisu fotografije: '15 godina braka'. te amo Cash Warren.'