vječni model

Chic sandale za kojima žude trendseterice: Ove natikače nikad ne izlaze iz mode

02.07.2023 u 15:38

Bionic
Reading

Ljeto je sezona sandala, a vrući ljetni dani podnošljiviji su u ravnim, stilski dotjeranim i udobnim modelima. Ove sezone modni minimalizam i tihi luksuz snažno dolazi do izražaja, a ove chic sandale trendseterice obožavaju već desetljećima

Kada je riječ o baznim, klasičnim i vječno trendi komadima u ormaru, broj tih odjevnih predmeta nije velik. Naravno, tu je bijela košulja, crni sako i par plavih traperica ravnih nogavica. A cipele? Tu je izbor nešto malo osobniji. Pa će tako neki izdvajati crne salonke kao savršen klasičan izbor, a drugi modne kombinacije ne mogu zamisliti bez dobrih gležnjača.

Kada je riječ o cipelama i torbama, teže je definirati klasiku jer upravo ti komadi ističu individualni stil i osobnost. No jedan par cipela dobro prolazi kod baš svake zaljubljenice u modu. Savršeno se uklapaju u svaku garderobu, a mnogi ih čak nazivaju kultnim komadom obuće. Riječ je o Hermesovim sandalama Oran.

Sandale koje je 1997. kreirao dizajner cipela Pierre Hardy tako su jednostavnog dizajna. Jedan jedini remen oblikovan je u nepogrešivo slovo 'H' i očita je oda imenu modne kuće. Ovaj model predstavlja elegantan način brendiranja cipela, ali su daleko od toga da budu razmetljive. Sandale Oran primjer su preteče tihog luksuza dok još nismo ni znali što je to.

Zbog toga su ove sandale idealne za nošenje uz gotovo sve iz ormara. Što je još bolje, dolaze u klasičnim bojama, od uvijek popularne žutosmeđe do bijele i crne.

Iako čak i najjeftinije verzije koštaju 570 eura, traju godinama. A za one koji žele privući pažnju tu su eklektični modeli od krzna i u jarkim nijansama.

Svestrane, klasične koliko i trendi, ove sandale odlično upotpunjuju svaki ljetni stajling, od ležernih hlača širokih nogavica i vječnih traperica pa do nezaobilaznih suknji i haljina.

A vole i nose ih godinama svi, od slavnih zvijezda pa do instagramskih influencerica i trendseterica, koje imaju sve snažniji utjecaj na modu.

  • +8
Hermes, sandale Oran Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo