zimski trend

Povratak zaboravljenih modela: Prekopajte ormar jer ove torbe su ponovno vrući hit

11.11.2023 u 20:46

Bionic
Reading

Dosadašnji trendovi jasno su dali do znanja da se stari trendovi itekako vraćaju u modu. Šarene skinny traperice, svjetlucavi top i eyeliner – nema sumnje, 2000-e su bile vrijeme sigurnih modnih promašaja, ali i period u kojem su nastali najbolji modni dodaci. Vrijeme je da potražite zaboravljene clutch torbice

Nezamjenjiv modni dodatak iz ere modnih promašaja sada slavi svoj veliki povratak. Da, na modnu scenu se vraćaju clutch torbe. Upravo oni ravni modeli s kojima su držeći ih ispod ruke plesale cijelu noć. U svim mogućim bojama, ukrašene zakovicama ili kamenčićima, bile su neizostavne za svaku večer. I dok su svi mislili da je njihovo vrijeme prošlo, da su ih zamijenile crossbody i mikro torbe, sada se pokazalo upravo suprotno: clutch torbe se vraćaju.

Povratak torbe koja se u ormarima fashionistica nalazi više od 100 godina

Ipak, clutch nije originalni izum 2000-ih, na modnoj sceni je prisutan nekoliko desetljeća duže. Mala ravna torba također je bila iznimno popularna 1920-ih. Savršeno se uklopila u modni ideal vremena dječački vitke žene i bila je nasljednica novčanika. Dakle clutch torba bila je pravi it komad još prije 100 godina. A budući da se sve u modi ponavlja, nije ni čudo da ravna party torba slavi svoj veliki povratak ove sezone.

Clutch torbe su veliki trend ove zime

Brojne modne piste s kolekcija za jesen/zimu 2023./2024. jasno su dale do znanja da se ravna clutch torba vraća u svim veličinama, bojama i oblicima. Bila mala i sa zaobljenim uglovima kao Lanvinov model ili velika i za svakodnevnu upotrebu kao ona brenda Miu Miu: kultna i gotovo zaboravljena torba mogla bi postati najveći trend ove zime. Modni stručnjaci ističu da je još neizvjesno je li ovo svojevrsni protupokret XXL torbama, koje su bile vrlo popularne u proljeće i ljeto. No čini se da se zapravo nepraktična torba već udomaćila u mnogim ormarima.

Kakve clutch torbice odabrati

Ako još uvijek imate stari model clutch torbe u ladici ili podrumu, vrijeme je da ga izvadite! Clutch torbice velikog formata lako možete nositi i na posao ili u izlazak jer ovogodišnje verzije nipošto nisu isključivo večernja verzija. Male modele možete ponijeti i na sljedeći party. Bez obzira jesu li šarene, s kamenčićima, od plišanog krzna ili kože, nema sumnje - zimi ćemo posvuda viđati ove torbice.

  • +4
Clutch torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'