SVE JE iznenadila

Povijesno izdanje za omiljenu seriju: Carrie Bradshaw u ovakvom nečem još nismo vidjeli

11.10.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Iako prepoznatljiv po odabiru ludih boja i sparivanju nespojivog, lik Carrie Bradshaw prvi put u povijesti serije odjeven je u monokromatski look. Na prvi pogled takav outfit ne djeluje kao Carrie, ali ne smijemo zaboraviti – ona je uvijek u trendu

Snimanje nove sezone serije 'I tek tako...' (And Just Like That…) je u tijeku, a osim novih avantura popularnih it cura, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju kostimografiju. Jedan od novih outfita koje nosi Carrie posebno je iznenadio!

Nova fotografija sa seta prikazuje Sarah Jessicu Parker odjevenu u monokromatski look. Iako je Carrie kroz sedam sezona serije riskirajući spajanjem nespojivog često postavljala trendove u modi, monokromija nikad nije bila njezin izbor. Ovo je prvi put da je Bradshaw odabrala komplet u jednoj boji - što je velika odluka za lik poznat po eklektičnom modnom ukusu.

  • +11
Carrie Bradshaw u boji fuksije Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vječna it cura nosi vintage haljinu s pufastim dugim rukavima i naglašenim ramenima te remen iste boje, sandale na visoku petu i torbicu, u kombinaciji s lancem Ada i ogrlicom s dijamantnim privjeskom Jemma Wynne – od glave do pete u boji fuksije. Iako neki fanovi negoduju navodeći da im nedostaje njena raspuštena i neukrotiva kosa, ovaj dotjerani look usklađen je elegantnom zalizanom punđom i jednostavnom no make-up šminkom.

Važnost ovom izdanju svog svojevrsnog alter ega pridala je i glumica Sarah Jessica Parker objavom na Instagramu. Na fotografiji je ulovljena dok popravlja cipele, što je gesta koja je dobro poznata svim ljubiteljima kultne serije.

Da je ružičasti izgled od glave do pete trenutno u modi, znaju i it cure današnjice, prvenstveno zahvaljujući divnom dizajnu Pierpaola Picciolija iz Valentina.

  • +2
Ružičasto za Valentino Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

ANNE HATHAWAY

Poput moderne Barbie: Lijepa brineta ukrala pozornost u ružičastoj minici i cipelama platformama za kojima luduje modni svijet

Pogledaj galeriju