BEZ GREŠKE

Pouzdano skida godine: Genijalan stajling koji uključuje omiljeni proljetni klasik pristaje svakoj dobi

23.03.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Kad se radi o najisplativijim proljetnim komadima uz haljinu cvjetnog uzorka, traper jaknu ili baloner, ovom nizu treba zasigurno dodati i top na pruge

Pruge su pored točkica ili cvjetnog dezena, jedan od najpopularnijih uzoraka tijekom proljetnih mjeseci, a njihova je prednost i što će svakoj kombinaciji dati mladenačku vibru.

To dobro zna i sjedokosa modna ikona Carmen Gimeno, koja redovito briljira svojim modnim izdanjima te među najpopularnijim pedeset plus influencerica.

Svoje je obožavatelje ponovno zadivila još jednim jednostavnim, no tako efektnim stajlingom koji pouzdano skida godine u trenu.

Top sa šarmantnim prugama s potpisom Zare, klasični baloner i bež udobne hlače fantastičan su modni spoj koji osvaja svojom minimalističkom notom, ali i neodoljivom nonšalancijom.

Iz svoje bogate kolekcije tenisica Carmen je ovoga puta odabrala trendi Adidasov model naglašenog sportskog izgleda.

  • +5
Najpopularnije tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovo uspješno casual izdanje Carmen je s puno stila upotpunila efektnom smeđom torbom, sunčanim naočalama i pravim proljetnim detaljem - velikim brošem u obliku cvijeta.

Svoj je look zaokružila svojim omiljenim detaljem crvenim ružem koji je postao njezin zaštitni znak i moderno stiliziranim bobom.

Ovaj genijalan stajling začas je skupio brojne pohvale: 'Udobna i elegantna kombinacija', 'Divno', 'Bravo Carmen'.