KLJUČ JE U DETALJIMA

Samo ona može izgledati profinjeno i u ovako jarkim bojama: Kate Middleton ponovno odala počast domaćinima

23.03.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Za sve svoje javne angažmane britanska vojvotkinja Kate Middleton uvijek pažljivo bira odjevne komade u dogovoru s dugogodišnjom stilisticom. Za turneju Karibima odluka je jednoglasno pala na žive i vedre boje koje odlikuju taj kraj svijeta. U samo jednom danu zgodna supruga princa Williama zaredala je tri fantastična stajlinga o kojima se ne prestaje govoriti

Umijeće da zadrži profinjenost čak i u vrlo jarkim bojama, kojima očigledno želi odati počast domaćinima na turneji Karibima, i ovoga je puta vojvotkinji od Cambridgea pošlo za rukom. Sve kreacije koje smo u pet dana vidjeli u Belizeu bile su kao stvorene za Kate Middleton, a onda nas je počastila s još tri fenomenalna stajlinga na Jamajci.

Prilikom odlaska iz Belizea, u zračnoj luci pojavila se u vintage dizajnerskom komadu koji ponovno doživljava svoj modni procvat. Riječ je o crvenoj jakni (sakou) Saint Laurenta, koju je Kate kupila još tijekom studija na Sveučilištu St. Andrews. I dandanas stoji joj kao salivena, a kombinirala ju je uz elegantne bijele hlače i torbicu.

  • +7
Kate Middleton na Karibima Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

U zrakoplovu kraljevske obitelji, sa svojim je timom pripremila novi stajling putujući prema obližnjoj Jamajci. Uskočila je u upečatljivu žutu haljinu, inače boju koja simbolizira ovu državu.

Haljina dizajnerskog brenda Roksanda, čija cijena iznosi oko 8000 kuna, s asimetričnom mašnom na jednom ramenu ukrala je sve poglede. Kako bi žuta ostala u fokusu, od modnih detalja Kate je odabrala bijele cipele Aquazzura i bijelu pismo-torbicu. Nakon službenog primanja u guvernerovoj palači na Jamajci kraljevski par krenuo je dalje prema protokolu.

Za nešto opuštenije druženje sa stanovnicima glavnoga grada Kingstona 40-godišnja vojvotkinja odabrala je primjereno izdanje. Odjenula je šarenu haljinu na vodoravne pruge londonskog butika Willow Hilson Vintage, čija je cijena oko 2000 kuna. U svoj je look uspjela ukomponirati bež sandale na punu petu jamajčanske dizajnerice Lashawndle Bailey-Miller.