zanosno izdanje

Potvrdila status modne ikone: Sandra Bagarić pozirala u elegantnoj haljini, pažnju ponovo privukao raskošan dekolte

26.10.2022 u 21:02

Bionic
Reading

Naša svestrana umjetnica, osim po iznimnim vokalnim sposobnostima, vedrosti i vječnom životnom entuzijazmu, poznata je i po uvijek dotjeranom i ženstvenom modnom izričaju dostojnim jedne operne dive

Sandra Bagarić je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj I do weddingshaljini i oduševila pratitelje. S 48 godina ima djevojačku liniju, a duga satenska kreacija bordo boje u kojoj je zablistala na sinoćnjem koncertu Alfi Kabiljo: Moji mjuzikli #2 u (svom matičnom) kazalištu Komedija, savršeno je pratil njezinu vitku figuru i dekolte.

Vrckava pjevačica stasom zasita može konkurirati znatno mlađim kolegicama sa estrade i operne glazbene scene. I inače smo je navikli viđati u ovakvim izdanjima.

Inače, glumačka i operetna diva obožavam koktel haljinice i ima ih preko 50 komada u ormaru. Kako je ranije izjavila, za sebe bi rekla da je jedna 'neuredna klasičarka'. Najsretnija je kad odjene malu haljinicu i balerinke, a najlakše kombinira haljinice i balerinke s nekim detaljem.

Katkada voli eksperimentirati, premda je, priznala je, kukavica. Kupi si nešto pa onda to stoji u ormaru ili proslijedi dalje. Već dugo ima svoju boju ruža, svoj parfem, istu frizuru, boju kose. Volim kupovati i trošiti - od skupog, jeftinog, na rasprodajama. 

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX