PROVJERENA KOMBINACIJA

Poslovna elegancija joj leži: Sanja Musić Milanović dobro zna da s ovim komadom ne može pogriješiti

04.03.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Na simpoziju organiziranom u sklopu Svjetskog dana debljine, a koji se obilježava 4. ožujka, sudjelovala je prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović. Njezina pojavljivanja sada se pomno prate, stoga i ona sama mora određenu pažnju posvetiti svom izgledu u javnosti, a ni ovoga puta, baš kao i na inauguraciji, nije pogriješila modnim odabirom

Na inauguraciji svog supruga za novog hrvatskog predsjednika, Sanja Musić Milanović pojavila se u Varteksovoj haljini dugih rukava koja se u struku veže u čvor, u kombinaciji s kaputom u istoj nijansi, a cjelokupan stajling upotpunila je tamnim štiklama od brušene kože i nakitom iz nove kolekcije hrvatskog dizajnera nakita Nenada Sovilja.

Baš te tamne štikle još je jednom 'prošetala' i to na današnjem simpoziju u sklopu Svjetskog dana debljine, budući da je prva dama voditeljica projekta Svjetske zdravstvene organizacije u Hrvatskoj 'Childhood Obesity Surveillance Initiative - COSI', kao i predstavnica Hrvatske u Radnoj grupi Svjetske zdravstvene organizacije za prevenciju debljine te Europske radne grupe na visokoj razini za prehranu, tjelesnu aktivnosti i prevenciju debljine.

Upravo te štikle odlično su se uklopile sa ljubičastim sol-papar uzorkom odijela, ispod kojeg je provirivala bluza visokog ovratnika. Zanimljivo je kako je, baš kao i na inauguraciji, Sanja Musić Milanović svoju kombinaciju odabrala u Varteksu, no, to ne treba čuditi jer je i u svom prvom velikom intervjuu najavila da će nositi hrvatski dizajn:

'Mi osjećamo da moramo promovirati hrvatske proizvode. Ne kažem da ću svaki dan biti u njima, ali često jesam jer mi je to nekakva vrsta očuvanja mentalnog zdravlja, to je moj hobi.

Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Inače, ovo odijelo trenutno se može kupiti na Varteksovim stranicama i to na sniženju. I dok su na službenim stranicama odijelo kombinirali s bijelom bluzom visokog ovratnika, prva dama odabrala onu boje lososa. Cijelo odijelo moguće je sada kupiti za 956 kn (hlače 357 kuna, sako 599 kuna).

Hlače, koje je odabrala i Sanja Musić Milanović, opisane su kao model izrađen od tkanine poznatog talijanskog proizvođača Marzotto, s nogavicama na crtu ravnog kroja koje odlično pristaju svim oblicima ženskog tijela. Imaju dva prednja bočna džepa, slit džepove na stražnjici te kažu da su savršene za poslovno okruženje i kombiniranje sa sakoom istog uzorka.