MAGNET ZA POGLEDE

Poput supruge Justina Biebera: Rihanna pokleknula pred kaputom koji 'vrišti' izgledom, ali i cijenom

07.09.2021 u 21:19

Bionic
Reading

Glazbenici, beauty mogulici i novopečenoj milijarderki s Barbadosa redovito polazi za rukom pomaknuti modne granice,. a ništa drukčije nije bilo ovoga tjedna na ulicama Los Angelesa kada se pojavila u kaputu s potpisom jednog od najpopularnijih brendova današnjice

Rihanninim street style izdanjima nerijetko dominiraju komadi koje bi se malo koja dama usudila nositi, a što je i ovoga puta bio slučaj.

Na ulicama Los Angelesa nije prošla nezapaženo, između ostalog, zahvaljujući žutom teddy kaputu s dodatkom dugih resica, kojoj je pridružila torbu identičnog dizajna.

  • +5
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovi efektni komadi djelo su britanskog dizajnera Daniela Leeja na čelu talijanske kuće Bottega Veneta, a krajem prošle godine u gotvo identičnom modelu na ulicama New Yorka ugledana je američka it djevojka, Hailey Bieber.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cijena Bottegina teddy kaputa ostala je nepromijenjena te se u prodaji nalazi po cijeni od 60 tisuća kuna, a kao što je slučaj s brojnim komadima ove talijanske kuće, i ovaj upečatljiv model kaputa rasprodan je u većini modnih trgovina.

Poput Hailey Bieber, ikona stila s Barbadosa također ga je odlučila nositi uz par bijelih tenisica, a na sebi svojstven način stilizirala ga je s mnoštvom efektnih dodataka poput svilene marame na glavi i zlatnim nakitom.