poput božice

Poput snježne kraljice: Severina u Sarajevu posegnula za ultimativnim zimskim komadom, a obožavatelji se oduševili njezinom ljepotom

17.12.2021 u 12:29

Bionic
Reading

Posljednjih dana Severina boravi u Sarajevu, a svoje brojne pratitelje i obožavatelje svako malo obraduje novim fotografijama i oduševi sjajnim izgledom. Ovoga puta pozirala je pravo snježnom izdanju, a obožavatelji su se složili da izgleda poput božice

Severina nesumnjivo dominira listom najbolje odjevenih Hrvatica, a dokazuju to i njezine fotografija na Instagramu s kojima redovito oduševi sjajnim i besprijekornim stajlinzima.

Ovih dana popularna pjevačica javlja se iz Sarajeva, a za vrijeme boravka u susjednom Bosni i Hercegovini iz svog kofera izvlači same modne poslastice.

Tako je prvo oduševila u besprijekornom zimskom izdanju koji je uključivao modni klasik, kaput u boji devine dlake i vrlo trendi komade, poput pletene haljine i krznene ribarske kape.

Zatim je doslovce zablistala u svjetlucavom midi kompletu sačinjenom od bluze i suknje midi od organdija. A sada se omiljena Severina pojavila u ulozi prave snježne kraljice - u dugačkom, kaputu od umjetnog krzna pozirala je okružena snježnom idilom, a fanovi su je zatrpali komplimentima.

'Najljepša Seve. Kraljica', 'Lijepa si', 'Definicija dame', 'Jedna jedina Seve', 'Wow, kakav stajling', ' Divna', nizali su se komplimenti u komentarima kraj niza fotografija koje je Severina objavila. U opisu je navela: 'Vratit će se Walter,' inspirirana poznatim filmom 'Walter brani Sarajevo'.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kaput je zimski statement komad, a krzneni primjerak u tamnoj nijansi primjer je modela koji doista dominira stajlingom te sve ostale modne komade stavlja u drugi plan. Uz toplu, dugi kaput Severina je posegnula na jednostavnim, elegantnim i bezvremenskim komadima – crnom dolčevitom i čistim klasikom, Chanel torbicom u kombinaciji crne i bijele boje.

  • +9
Kaputi na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo