uvijek sa stilom

Severina naprosto sjaji u novogodišnjem outfitu i poručuje: 'Želim svima puno zdravlja i ljubavi, buđenje i lijeganje s lijepim mislima'

16.12.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Pjevačica već nekoliko dana boravi u Sarajevu odakle se fanovima javlja pokazujući fotografije i videa snimljena pored Miljacke, ispred jedne od čevabdžinica, na Barščaršiji. Povod njeznog dolaska u Sarajevo je snimanje novogodišnjeg programa, a ondje će se pokazati u besprijekornom izdanju s domaćim potpisom

'Iz nove kolekcije. Prvi primjerak prošetala Severina. Pa neka, super, zar ne?', otkrila je Matija Vuica pored više fotografija Severininog looka objavljenih na svom Instagram profilu (kakve je objavila i pjevačica) kojeg je odjenula za snimanje novogodišnjeg programa.

Pjevačica je zabljesnula u ženstvenom, pravom svečanom stajlingu - scjetlucavi komplet sačinjen od bluze i suknje dužine midi od organdija koji joj savršeno pristaje i pokazuje njezin isklesan trbuh. Upotpunila ga je s decentim nakitom, cluch torbicom posutom biserima.

Severina će, kako je izjavila Badnjak i Božić tradicionalno provesti u Zagrebu. 'Mama, moj sin, uža familija, a imamo i nove bebe u familiji, prijatelji. Uglavnom, ima nas i pravimo dobre fešte. Božić svi čekamo, jer se kiti bor, vijeća se koje kuglice se trebaju staviti. Bakalar 'na bilo i jušni' i salate od morskih plodova do ponoći. Od ponoći sarma i sve radosti. Glasni, duhoviti i u dobrom raspoloženju. Nakon toga bježimo na snijeg u idilu Plitvica', otkrila je za In Magazin.

Na pitanje po čemu će pamtiti godinu na izmaku, kazala je: 'Pamtit ću je po tome da se dijete vratilo materi, barem djelomično. Pamtit ću je po serijalu tekstova Jelene Jindre na h-alteru u kojima je razotkrila kako je nešto jako trulo i bolesno u sustavu skrbi za djecu, što je potvrdio i nadzor centara za socijalnu skrb i za posebno skrbništvo, pokrenut nakon mog svjedočanstva. Pamtit ću je i po istrazi i optužnici za korupciju u sudskom postupku za skrbništvo nad mojim djetetom. Nakon 20 bolnih i nenadoknadivih mjeseci bez djeteta i bez ijednog razloga da mi ga oduzmu, sretna sam što sam ustrajala i zbog svog djeteta i zbog drugih anonimnih žena', rekla je Severina.

Od sljedeće godine očekuje kraj pandemije i malo više sreće cijeloj planeti. 'Želim svima puno zdravlja i ljubavi, buđenje i lijeganje s lijepim mislima. I konačno, na poslovnom planu, očekujem izlazak mog novog albuma i više posla svim kolegama', poručila je. Novi album će, kaže, objaviti u trećem mjesecu, a snimala ga je godinu dana. Ispričala je i kojoe su joj novogodišnje odluke.  

'Ljubav prema svakom novom danu, radost u srcu i bez prevelikog povoda, uživanje u druženju sa sinom, puno slušanja nove mjuze, puno smija i ručkova suboton i nediljon kod mene', naglasila je pjevačica.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL