DOMINIRAJU STAJLINZIMA

Čini se da je minijaturnim torbicama odzvonilo, sad svi nose ove modele

11.03.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Višesezonskoj vladavini minijaturnih torbi polako i sigurno je odzvonilo, ako je suditi po mnoštvu stajlinga slavnih dama koje posljednjih tjedana favoriziraju velike modele torbi u koje stane sve što je potrebno

Da će se trend velikih torbi ponovno aktualizirati bilo je jasno još prošle godine kada su renomirana dizajnerska imena predstavila kolekcije za nadolazeću proljetnu sezonu. Iako se brendovi poput francuskog Jacquemusa i talijanskog Tod's-a nisu držali toga već su se odlučili na dugu krajnost - minijaturne modele, većina ostalih brendova poigrala se dimenzijama ponudivši (pre)velike modele.

Da je trend zaživio i na gradskim ulicama najbolji su dokaz poznate inflencerice i trendseterice kojima se posljednjih tjedana u favoriziranju velikih torbi pridružio i impresivan broj slavnih dama poput glumica Katie Holmes, Sofie Vergare i Jessice Albe koje tradicionalno biraju modele s dizajnerskim potpisom, s naglaskom na torbe tote siluete.

  • +2
Slavne dame s velikim torbama Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što lakoćom podižu stajlinge svojim dizajnom, ne smijemo zanemariti ni praktičnu stranu velikih torbi, odnosno činjenicu da u njih možemo ubaciti sve što mislimo da će nam zatrebati, a ovu činjenicu neupitno su usvojile brojne poznate dame.