TRENDI KAPUT

Poput prve dame: Katie Holmes kopira Melaniju Trump

30.04.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes u posljednje vrijeme samo niže odlične modne odabire, a svi se slažu kako dugo nije ovako dobro izgledala

Bivša supruga Toma Cruisea koja je u sretnoj vezi s kolegom Jamiejem Foxxom prošetala se u odličnom outfitu odjenuvši kaput poznatog švedskog brenda Acne Studios u kojem smo mogli krajem prošle godine mogli vidjeti i prvu damu Amerike, uvijek fantastično odjevenu Melaniju Trump.

Lijepa brineta koja će ove godine u prosincu proslaviti 40. rođendan, ovaj upečatljivi kaput za kojim žude fashionistice nosila je preko tamnoplave haljine sitnog uzorka, bež gležnjačama od brušene kože i odgovarajućom torbom. U dnevnu su se kombinaciju dobro ukopile i sunčane naočale većih okvira.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, isti kaput nosila je krajem prošle godine i američka prva dama. Melana Trump ga je iskombinirala s haljinom duljine do koljena u modernoj nijansi prljavoroze i vrtoglavim štiklama.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi su primijetili i kako je Katie Holmes istesala figuru do savršenstva. Za to je 'kriva' uloga bivše vojnikinje u trileru 'Doorman'.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Katie Holmes koja se proslavila još kao tinejdžerica ulogom Jo u seriji 'Dawson's Creek' podvrgla se ekstremnom režimu vježbanja, a sve kako bi njezino tijelo poprimilo formu kakvu imaju profesionalni vojnici.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Zbog te uloge 39-godišnja glumica počela se baviti i boksom, koji ju je oduševio. 'Nikada prije nisam boksala i sada sam oduševljena. Nevjerojatno je koliko stresa možeš izbaciti iz sebe na taj način', priznaje Katie koja s Tomom ima 12-godišnju kćer Suri.