XXL TREND

Poput omiljene dekice: Kad ne znate što odjenuti birajte ove veste, nisu samo udobne već i jako chic

27.11.2022 u 21:29

Bionic
Reading

Predimenzionirane veste apsolutni su hit u ovoj sezoni, a savršene su o onima danima kad biste najradije ostali kod kuće sklupčani ispod dekice. Tople su i tako udobne da ćete ih poželjeti nositi iz dana u dan

Trend predimenzionirane odjeće dominira ove sezone, bilo da je riječ o hlačama i trapericama ili hoodicama. Pridružili su im se i udobni, chic veste u koje ćemo rado utonuti ovih hladnih dana, a budući da nas čeka 'crna' zima s rastom inflacije i štednjom energije, temperature u zatvorenim prostorima bit će nešto niže od onih na koje smo dosad navikli pa ćemo češće posezati za toplijim odjevnim komadima.

Oversized veste bit će nam najbolji saveznik ove zime, a budući da su to ujedno i it model sezone, u njim ćemo izgledati itekako trendi ne žrtvujući udobnost. A osim toga, one uspješno skrivaju koji kilogram viška, što je svakako bonus.

Ako sad već ozbiljno razmišljate krenuti u skrolanje po omiljenim modnim trgovinama u potrazi za baggy vestom, zavirite u galeriju u kojoj se nalazi naš izbor najljepših modela.

  • +26
Udobne veste Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No uvijek možete zaviriti i u ormar muškog člana obitelji i pronaći primjerak koji ćete obožavati nositi.

Evo nekoliko ideja kako ih kombinirati:

S midi suknjama

Ove sezone nose se midi suknje, a u kombinaciji s njima ne morate uvijek nositi bluze ili topove. Trenutak je da se poigrate s proporcijama i kombinirate ih s dugim širokim puloverima i čizmama na petu. Isti look možete postići i ako XXL džempere nosite na midi ljetne haljine od kojih se još ne želite oprostiti.

Sa širokim hlačama

Nemojte bježati od ove kombinacije, predimenzionirana vesta u kombinaciji sa širokim hlačama stvara lepršavu siluetu, zahvaljujući kojoj doslovno klizite prostorijom.

S mini suknjama

Seksi stajling koji se poigrava suprotnostima je kombinacija širokog džempera s mini suknjom. Zbog tog kontrasta noge izgledaju vitkije…

S tajicama

'Gore široko, a dolje usko', ovog se modnog pravila drže poznate it djevojke poput Belle Hadid, koja u zadnje vrijeme fura casual stajlinge. Sve što vam treba za ovaj stajling je XXL pulover s tajicama i tenisicama. Jednostavnije i modernije – ne može.