UŽIVA U VENECIJI

Po ukusu Lady Gage: Jesenski stajling Jennifer Lopez zasjenile vrtoglavo visoke cipele

29.08.2021 u 19:43

Bionic
Reading

Talijanskom dizajnerskom dvojcu Dolce & Gabbana ovih je dana pošlo za rukom okupiti poznate svjetske ljepotice u Veneciji, a među kojima se pronašla i 52- godišnja latino diva Jennifer Lopez

Zahvaljujući svojoj obnovljenoj vezi s oskarovcem Benom Affleckom, slavna J.Lo posljednjih tjedana neprestano puni medijske stupce, a američko tlo ovih je dana napustila kako bi svojom pojavom uveličala glamurozan event u Veneciji u organizaciji dvojca Dolce & Gabbana.

U turističkom biseru Italije Domenico Dolce i Stefano Gabbana ovih su dana snimili i novu modnu kampanju sa Sharon Stone u glavnoj ulozi, a uoči dolaska na njihov event latino diva pojavila se u zanimljivom jesenskom stajlingu.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prepoznatljivu figuru redovito se trudi istaknuti u svim prilikama, no ovoga puta to nije učinila plijenivši pozornost u predimenzioniranom modelu sivog kaputa.

Uz njega kombinirala je uske traperice i crnu verziju baker boy kape, dok je na stopalima nosila vrtoglavo visoke gležnjače kakvih se ne bi posramila ni Lady Gaga.

Glamurozan višednevni event u organizaciji talijanskog modnog dvojca održava se uoči 78. izdanja venecijanske Mostre koja službeno započinje prvoga dana u rujnu.