LIJEPA TALIJANKA

Minimalistička kombinacija u crnom: Zanosna Monica Bellucci ne odustaje od svoje omiljene boje

29.08.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Monicu Bellucci, 56-godišnju talijansku glumicu mnogi i danas smatraju jednom od najljepših žena svijeta

Monica je prava modna klasičarka i nije ljubiteljica šarenila ili upečatljivih boja pa je najčešče možemo vidjeti u najdražoj joj crnoj boji.

Od svoje isprobane modne formule nije odstupila ni prilikom dolaska u Veneciju na event slavnog talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabanna s kojima godinama uspješno surađuje.

Jednostavna modna rješenja su ono što Monica najviše voli, pa su je ponovno pratili mnogi pogledi i u all black izdanju.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elegantna crna bluza s efektnim vezivanjem (Dolce & Gabanna), crne trapezice i sandale na petu bili su više nego dobar odabir glumice koju pamtimo i iz filmova 'Malèna', 'Spectre', 'Matrix Reloaded' s Keanuom Reevesom ili 'The Whistleblower'.

Mladenačka frizura i malo make upa zaokružili su ovaj minimalistički look slavne ljepotice.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je tajna njezine blistave tamne kose je i u tome što je nikad ne pere više od dva puta tjedno. Ne koristi sušilo već je ostavi da se prirodno posuši na zraku kako bi bila prirodno valovita. Za dodatnu njegu, baš poput drugih žena s Mediterana, Monica na kosu nanosi masku od maslinovog ulja.

Iako u mladosti nije bila ljubiteljica sportskih aktivnosti nakon što je rodila drugu kćer aktivirala se i sad redovito vježba jogu, trči ili pliva.