vraćaju se bermude

Poput Julije Roberts: Rakitićeva Raquel najavila povratak omraženih hlača

13.03.2024 u 16:34

Bionic
Reading

Julia Roberts prošle je jeseni privukla veliku pozornost u spoju Guccijevih bermuda i sakoa, kombinaciji u kojoj je sada zablistala i lijepa Španjolka

Raquel Mauri i Ivan Rakitić odlično su se našli u Saudijskoj Arabiji, barem ako je vjerovati društvenim mrežama. Par se redovito javlja s raznih luksuznih lokacija Riyadha, u koji su preselili prije nešto više od mjesec dana kada je naš bivši reprezentativac potpisao za Al-Shabab.

Par je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj zaljubljeno šeću ispred luksuznog butika, zadovoljno se držeći za ruke.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Za ovu ležernu šetnju gradom, Raquel je sastavila modnu kombinaciju od komada u neutralnim bojama, a u prvom planu bile su njene bermude - trend koji ili volite ili prezirete.

Bermude su krajem proteklog ljeta postajale sve popularnije, nakon što ih nekoliko godina praktično nismo viđali na modnoj sceni. Nosila ih je tada trendseterica Emily Ratajkowski, a par tjedana kasnije u njima je osvanula i Julia Roberts.

Slavna glumica na Tjednu mode u Milanu prošlog rujna nosila je Guccijev sivi model kombiniran sa sakoom iste nijanse, a upravo ovaj stil vješto je reinterpretirala i Raquel, no u još ležernijem stilu.

Lijepa Španjolka svoje je smeđe lanene bermude nosila na raskopčan sako iste boje, ispod kojeg je imala klasičnu crnu majicu te sve upotpunila bijelim tenisicama, čijoj se popularnosti ne nazire kraj.

Stajling je zaokružila jednom od najpoželjnijih torbica - Louis Vuittonovim Neverfull BB modelom koju je nosila prebačenu preko ramena.

Poznata po vrsnom modnom ukusu, Raquel Mauri uvijek je dobar pokazatelj aktualnih i, u ovom slučaju, nadolazećih trendova, prema čemu lako možemo zaključiti da će upravo bermude biti jedne od najtraženijih hlača u toplijim mjesecima ove godine.

Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia