uživancija sa stilom

U duhu Disneylanda: Raquel Mauri nigdje bez torbice s potpisom

31.03.2023 u 21:24

Bionic
Reading

Obitelj Ivana Rakitića već nekoliko dana uživa u dječjem carstvu... Gdje drugdje nego u Disneylandu! Althea i Adara s mamom Raquel ukrasile su se mišjim ušima, a moderna mama nije mogla odoljeti još jednom modnom dodatku

Lijepa supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića baš poput većine ostalih wagsica uživa u modi i luksuznim modnim dodacima, a svoje modne kombinacije nerijetko objavljuje i na Instagramu. Ovih je dana s obitelji na putovanje u Disneyland, a ova bajkovita destinacija u blizini Pariza nije mogla proći bez skupocjenih modnih dodataka s potpisom francuskog dizajnera.

Lijepu Raquel Mauri na Instagramu prati čak 676 tisuća pratitelja, a objavljivanje svakodnevnih obiteljskih događaja i zanimljivih modnih kombinacija ovoj simpatičnoj Španjolki nije stran posao.

Djevojčice i mama u Disneylandu kupile su ružičasti rajf s velikim mišjim ušima nalik onima kakve je imala najpoznatija mišica Minnie Mouse. Osim ovog simpatičnog modnog dodatka, Raquel je velika ljubiteljica skupocjenih torbica.

U svojoj kolekciji ima nekoliko torbica s potpisom Chanela, Yvesa Sainta Laurenta i Balenciage, no čini se da njezino srce osvaja dizajn Louisa Vuittona. Raquel je vlasnica zavidne kolekcije torbica s potpisom upečatljivog francuskog dizajnera, a jedan zanimljivi model odabrala je i za posjet dječjem parku Disneylandu.

Riječ je o modelu 'Papillon Trunk' koji ima zlatnu kopču poput kakvog vintage kofera.

Odmor u Disneylandu lijepa ljubiteljica mode zasladila je i napitkom iz Starbucksa, a magičan provod prikazala je pratiteljima galerijom fotografija na kojima je pokazala kako Ivan Rakitić kombinira Adidas i Burberry.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz