istančan ukus

Rakitićeva Raquel privlači pažnju u skupocjenim krpicama, pokazujući usput i svoju idilu s nogometašem

23.01.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Ivan Rakitić i njegova supruga spadaju među jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih parova u nogometnom svijetu. Žive mirnim i skladnim obiteljskim životom, što se ne može reći za većinu nogometaša, a Andalužanka se redovito voli pohvaliti time na društvenim mrežama

Supruga Ivana Rakitića redovito završava na popisima najljepših WAGS-ica. Raquel Mauri je prava ljepotica s istančanim modnim ukusom. Tijekom godina postala je zvijezda Instagrama, a svojim modnim odabirima često oduševljava pratiteljice.

Ovaj put je pokazala svoj zimski outfit koji je uključivao ultravisoke svijetloplave trendi čizme od brušene kože i prsluk u istoj boji, koji je nabacila na bijelu košulju, a preko kojeg je prebacila dugi sivi kaput i torbicu sa zlatnim remenom. Osim dvije fotografije, na kojima zavodljivo pozira pred objektivom svog supruga, s njim se kasnije fotografirala u kafiću u Sevilli.

Ne treba ni sumnjati da je Andalužanka i ovog puta supruga 'posložila' da si modno pašu, a on je joj, kao i svaku objavu, komentirao emotikonima srca. Javila se i njezina sestra Irene Mauri te je oduševljena sestrinim izgledom.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia