UVIJEK SA STILOM

Nju nismo dugo vidjeli: Melania Trump elegantnu je kombinaciju zaokružila torbom o kojoj mnogi mogu samo maštati

09.11.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Bivša prva dama Melania Trump bila je uz supruga Donalda Trumpa dok su obavljali svoju građansku dužnost na Floridi tijekom američkih međuizbora

Zanosna Slovenka iz Sevnice ponovno je bila u središtu pozornosti u još jednom izdanju kojem je nemoguće naći manu.

Dobro je poznata po svojim elegantnim modnim kombinacijama koje u prvi plan ističu njezinu vitku figuru.

Stilettice, pencil suknje ili haljine koje prate oblik tijela najčešći su izbor lijepe Melanije, a već dugo nismo je imali priliku vidjeti u javnosti.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Bivši predsjednik SAD-a, kontroverzni poduzetnik Donald Trump i Melania glasali su u Morton and Barbara Mandel Recreation Centeru u Palm Beachu na Floridi, a kao i uvijek, svi su pogledi pratili bivšu prvu damu.

Melania se otkad njezin suprug više nije predsjednik tek nekoliko puta javno pojavila, a posljednji put viđena je u kolovozu na pogrebu Ivane Trump, bivše supruge Donalda Trumpa.

Elegantna haljina u kombinaciji crne i sive savršeno je istaknula sjajnu figuru nekadašnje manekenke i modela, a look bez greške zaokružila je svojim omiljenim louboutinkama i torbom koja u svijetu mode ima kultni status: modelom Kelly francuskog Hermèsa.

Riječ je o prestižnom modelu čija cijena dostiže vrtoglave svote, a ime je dobio po modnoj ikoni, glumici i monegaškoj princezi Grace Kelly.