SUSRET S BONDOM

Poput grčke božice: Kate Middleton sve je iznenadila blještavim izdanjem na premijeri filma

28.09.2021 u 22:13

Bionic
Reading

Kao što je prethodno najavljeno, londonskoj premijeri posljednjeg filma o Jamesu Bondu s Danielom Craigom u glavnoj ulozi nazočili su članovi britanske kraljevske obitelji na čelu s Kate Middleton i princom Williamom

Na crvenom tepihu londonskog Royal Albert Halla, vojvotkinja od Cambridgea zablistala je u punom smislu.

Uz princa Williama u baršunastom, crnom odijelu, Kate je koračala u zlatnoj haljini prekrivenoj mnoštvom sjajnih aplikacija i s dugim plaštom zahvaljujući kojoj je na crvenom tepihu izgledala poput grčke božice, a spomenuti efekt postignut je i tipom svečane frizure.

  • +11
Kate Middleton i princ William na premijeri filma o Jamesu Bondu Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz haljinu kojom je brojne uzvanice uspjela ostaviti u drugom planu, 39- godišnja vojvotkinja imala je frizuru raskošne punđe potpomognute upečatljivim modelom zlatnih naušnica.

Kako se doznalo, njezina haljina za londonsku premijeru filma 'No Time to Die' djelo je dizajnerice Jenny Packham, a vrijednost joj iznosi nešto više od 24 tisuće kuna.

Dugo očekivani 'No Time To Die' je 25. Bondov film te peti i posljednji s Craigom kao tajnim agentom 007. Kasnio je više od godinu dana zbog pandemije koronavirusa, a njegovo prikazivanje u kinima počinje u četvrtak.

'NO TIME TO DIE'

[FOTO] Daniel Craig oprašta se od uloge Jamesa Bonda: Pogledajte kako je bilo na svečanoj premijeri u Londonu

Pogledaj galeriju