ATRAKTIVNA sportašica

Poput dive: Donna Vekić u izdanju u kakvom je nemamo priliku često vidjeti

15.11.2022 u 22:16

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih i najljepših tenisačica nakratko je odložila tenisku opremu i sve počastila pravom transformacijom. Zablistala je u elegantnoj haljini koja je sjajno istaknula njezinu figuru

Donna Vekić više puta je isticala kako obožava modu i prati je. Premda je većinom u sportskom izdanju, čim se ukaže prilika, voli se srediti. Sada se pokazala u jednoj od haljina s domaćim potpisom. Poznato je da je već godinama vjerna kreacijama dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Našu sportašicu nemamo često priliku vidjeti u ovakvom izdanju, a bila u opuštenoj odjeći ili elegantnom outfitu, uvijek do izražaja dođu njezina odlična linija i veliki osmijeh. Točka na 'i' ovom stajlingu - uskoj, crnoj dugoj haljiini s prorezom, sasvim sigurno su jednostavne sandale s visokom potpeticom te diskretan make up, jednostavna frizura i nakit koji su se u ovom slučaju pokazali kao pun pogodak.

'Volim modu i pratim je, ali se moram dobro osjećati noseći nešto. Uz iznimku štikli za neko događanje. Onda ću prihvatiti malu bol u stopalima zbog mode', priznala je ranije za tportal. Na pitanje koliko joj laskaju komplimenti na račun izgleda, rekla je da je 'lijep komentar i kompliment uvijek je dobro čuti'.

  • +3
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia