SEKSI IZDANJE

Donna Vekić podiže niske temperature novi prizorima iz toplih krajeva, fanovima se javila fotografijom na kojoj pozira u kadi

22.11.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Već nekoliko dana naša uspješna tenisačica puni baterije na egzotičnim Maldivima. Ne propušta priliku javiti se redovito svojim sljedbenicima na Instagramu i pohvaliti dijelom svoje tamošnje svakodnevice, a ostavila ih je bez daha i svojom fantastičnom linijom

Donnu Vekić prije koji dan moglo se vidjeti u kričavo ružičastom badiću neobična kroja, a ovog puta je otišla korak dalje, pa je pozirala u kadi. Nije poznato tko je zaslužan za tu fotografiju i tko joj na odmoru na Maldivima pravi društvo.

Osim što su fanovi konstatirali da je 'prelijepa' komentirali su i pogled koji puca ispred kade, točnije prostorije u kojoj je tenisačica uživala u nedjeljnim ritualima. Nije propustila usput reklamirati svoj brand mirisa za interijer kojeg je pokrenula u lipnju ove godine.

'Mislim da je bitno uvijek graditi nešto izvan sporta, naime sportska karijera traje relativno kratko i mnogi su nažalost potpuno izgubljeni kad ona završi jer ne znaju što bi dalje. Sigurno ću nakon profesionalne karijere na neki način ostati u tenisu, ali me i zanima puno toga izvan njega', rekla je ranije za tportal.