damska elegancija

Poput Brigitte Bardot: Laskavi modni detalj osvojio prvu kćer Amerike

23.08.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Ivanka Trump u posljednje vrijeme ne izlazi iz haljina spuštenih ramena koje bi mogle postati njezin zaštitni znak. Iako je, poput svake druge poslovne žene, prva kći Amerike i očeva desna ruka uglavnom nosila dosadne uniformirane haljine, Ivanka nije mogla odoljeti trendi modelu koji je nedavno nosila i tijekom slijetanja u Washington

Ivanka Trump sletjela je u nedjelju na aerodrom u Washingtonu s ostatkom obitelji Trump. Prva američka obitelj vratila se s dvotjednog odmora iz Jerseyja te se zaputila pravac u Bijelu kuću, u kojoj nisu uspjeli promaknuti fotografima. Za razliku od Melanije Trump, koja nikako da nauči modnu lekciju, birajući modne kombinacije koje joj dodaju godine, prva kćerka Amerike zablistala je u opuštenom izdanju vrijednom pohvale.

Lijepa Ivanka iz aviona je izašla u društvu šestogodišnje kćerke Arabelle i jednogodišnjeg sina Theodorea, koji je iz majčina naručja bezbrižno promatrao paparazze okupljene na aerodromu. Miljenica i najstarija kćerka predsjednika Trumpa odjenula je bijelu retro haljinu 'A' kroja na kopčanje brenda Reformation.

Jednostavna midi haljina spuštenih ramena lijepoj je Ivanki stajala kao salivena, a nismo mogli ne primijetiti kako prva kći Amerike u posljednje vrijeme rado nosi odjevne komade spuštenih ramena u stilu slavne francuske glumice i ikone stila 60-ih Brigitte Bardot.

Baš kao što je Michelle Obama popularizirala haljine koje otkrivaju ruke, Ivanka Trump je na dobrom putu da njezin zaštitni znak postanu spuštena ramena. Iako ovaj trend i nije uobičajen odabir koji se viđa u Bijeloj kući, otkako joj je svjetla reflektora preuzela Melania, ona se sve slobodnije oblači.

Stroge i dosadne poslovne forme Ivanka je zamijenila lepršavim i mladenačkijim modnim kombinacijama, a sve češće ju možemo vidjeti i u cijenom pristupačnoj odjeći high street brendova.

Ivanka Trump u trendi haljini spuštenih ramena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je nedavno prva kćerka Amerike na kongresnom pikniku u Bijeloj kući zablistala u lepršavoj cvjetnoj haljini spuštenih ramena, također s potpisom brenda Reformation, u kojoj je senzacionalno izgledala.

Nekoliko mjeseci ranije Ivanka je izabrala crnu haljinu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana za večeru s japanskim premijerom Shinzom Abeom, kojeg je predsjednik Trump ugostio u rezidenciji Mar-a-Lago u Palm Beachu.

Prošle je godine lijepa Ivanka na finalu US Opena nosila casual bijeli kombinezon uz koji je kombinirala bijele tenisice i torbu.

Ne zaboravimo ni prekrasnu crvenu haljinu Rolanda Moureta sa spuštenim ramenom te s naramenicom grudnjaka koja se vidjela na jednoj strani. Skupocjena haljina od 18.800 kuna jedno je od zapamćenijih Ivankinih izdanja.

Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras