rUŽIČASTA RASKOŠ

Poput Barbie: Paris Hilton odjenula najotkačeniju vjenčanicu koju smo dosad vidjeli

15.11.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Diskretno vjenčanje nikada nije postojalo u rječniku bogate američke nasljednice a to je posljednjih dana, između ostalog, dokazala odijevanjem nekoliko raskošnih vjenčanica s dizajnerskim potpisom

Nakon što je proteklog četvrtka na obiteljskom imanju u Los Angelesu izrekla sudbonosno 'da' partneru Carteru Reumu i tim povodom osvanula u četiri vjenčanice, Paris Hilton nije odlučila stati na tome.

Nekoliko dana kasnije javnosti je priuštila novo iznenađenje. U svom stilu, Paris je za proslavu ljubavi s partnerom Carterom Reumom iznajmila poznati zabavni park u Santa Monici, iskoristivši priliku da još jednom odjene vjenčanicu.

  • +4
Ružičasta vjenčanica Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga puta njezin odabir pao je na ružičasti model u kojem je izgledala poput Barbie. Asimetričnog kroja i s mnoštvom slojeva tila, njezina najnovija vjenčanica djelo je brenda Alice + Olivia, a nju je stilizirala sunčanim naočalama u obliku srca, podjednako raskošnim velom i gležnjačama s platforma petom.

Njujorški brend Alice + Olivia dizajnerice Stacey Bendet također se pobrinuo za svadbeno izdanje Parisine sestre Nicky Hilton i njezinih djeveruša na prvoj svadbenoj ceremoniji održanoj na obiteljskom imanju u Los Angelesu.

  • +33
Uzvanici na vjenčanju Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia