NICKY HILTON

Prizor koji topi srca: Samozatajna bogatašica modno se uskladila s preslatkom kćerkicom

17.09.2021 u 10:21

Bionic
Reading

Nicky Hilton, mlađa sestra medijski eksponiranje Paris, najčešće bira klasičnije modne kombinacije, no za odlazak u poznati njujorški restoran Cipriani odlučila se za nešto posve drugačije

Njezine su modne kombinacije profinjene i chic, a ne ustručava se nositi ni ravnu obuću pa je često možemo vidjeti u balerinkama, udobnim gležnjačama, tenisicama...

Za šetnju s preslatkom kćerkicom koja je romantičnu haljinu s volanima i srebrne balerinke s remenčićem, Nicky je odabrala odvažnije izdanje u kakvom je se rijetko može vidjeti.

Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicky Hilton Rotchild ovoga je puta bila itekako primijećena u ružičastoj 'Barbie' točkastoj mini haljini Oscara de la Rente koja je otkrila njezinu vitku figuru i savršeno oblikovane noge.

Lepršava frizura, ružičaste stilettice od brušene kože i kožna Valentinova torbica ukrašena zlatnim zakovicama, objekt žudnje mnogih zaljubljenica u modu, zaokružili su ovaj efektni ljetni stajling.

Atraktivna plavuša koja dolazi iz bogate obitelji Hilton punim imenom Nicholai 'Nicky' Olivia Hilton neko je vrijeme bila u fokusu javnosti, no kasnije se povukla i udala za financijaša Jamesa Rotchilda te se posvetila mirnom obiteljskom životu i danas je mama dviju djevojčica.

  • +10
Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia