NEOBIČNA MODA

Je li moguće? Majka Paris i Nicky Hilton restoran je napustila u stolnjaku

23.09.2021 u 21:07

Bionic
Reading

Nije neobično kad iz restorana hranu koja vam je ostala ponesete kući, a iako sumnjamo da se ove prakse drže bogati i slavni, majka bogatih nasljednica lanca hotela Hilton s večere si je ipak nešto ponijela. Iz slavnog restorana Kathy si je ponijela stolnjak i to, za nepovjerovati, u službi haljine

Zvijezda američke reality serije 'Real Housewives of Beverly Hills', 62-godišnja Kathy Hilton, svratila je u utorak s prijateljima Faye Resnick i Elliottom Mintzom na večeru u slavni restoran Craig's u Los Angelesu.

Međutim, iako je Hilton na večeru stigla u elegantnoj ružičastoj haljini od tvida, iz ugostiteljskog objekta izašla je kasnije odjevena u nešto što bi se najlakše opisalo kao togom nadahnuta haljina izrađena od bijelog stolnjaka.

Na putu do auta Hilton su pod ruku pridržavali Resnick i Mintz, nekadašnji radijski i televizijski voditelj u drugoj je ruci nosi nemarno zgužvanu odjeću u kojoj je njegova prijateljica ušla u restoran.

  • +7
Kathy Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na pitanje što se događa, prijatelji Kathy Hilton rekli su kako ona nosi 'Galliano', no etiketa s uputama o održavanju koja viri na dnu njene 'uradi sam' haljine, sugerira drugačije.

Nije jasno što se točno dogodilo s njezinom prvom haljinom, a Page Six odgovor nije dobio ni od njenog glasnogovornika.

Prije nego se dogodila nezgoda s garderobom, pretpostavlja se s prolivenim vinom ili otpalim gumbom, Hilton je s kćerima Nicky i Paris bila domaćin godišnjeg dobrotvornog događanja Christmas in September za prikupljanje novčanih sredstava u korist potrebite djece u Los Angelesu, na kojem se također pojavila u ružičastoj haljini od tvida.