iskoristite priliku

Popust u Algebri: Upišite program obrazovanja uz 25% nižu cijenu!

08.03.2019 u 08:45

Bionic
Reading

Svi budući polaznici programa obrazovanja koji su odlučili da će u 2019. unaprijediti svoja znanja i vještine, a koji upišu neki od odabranih programa obrazovanja u Algebri u utorak 12.3. ili četvrtak 14.3., dobit će popust od 25% na cijenu programa obrazovanja

Popust se odnosi na sve programe obrazovanja iz Algebrine ponude i na sve oblike plaćanja, kako za nastavu u učionici, tako i za online praćenje nastave. Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje značajnog popusta, potrebno je u utorak 12.3. ili četvrtak 14.3. doći u jednu od Algebrinih poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru ili Varaždinu i upisati željeni program.

No predbilježbu na odabranu edukaciju i termin možete učiniti već danas. Obrazovanje, međutim, nije ograničeno samim lokacijama – gotovo sve naše obrazovne programe moguće je pratiti i u njima sudjelovati, ako vam je tako draže i praktičnije, i online.

Nedavna analiza koju je Algebra provela temeljem podataka o više od 10.000 polaznika pokazala je kako su građanima najzanimljiviji obrazovni programi s područja EU fondova i digitalnog marketinga, jer je oboje ujedno i među najtraženijim poslovima na tržištu rada.

Uz spomenute programe, tijekom proljetne akcije Algebra nudi i popust od 25% na obrazovanje iz područja računalnih mreža i sistemske administracije (što je i dalje jedno od najtraženijih zanimanja unutar IT-a, kako u Hrvatskoj tako i u EU), kreativne programe namijenjene onima s dizajnerskom crtom te osnovne programe vezane uz stjecanje računalne pismenosti i osnovnih vještina, namijenjene svima onima koji ih dosad, zbog kojeg god razloga, nisu imali prilike sustavno savladati.

Posebnu ponudu ovom prilikom upotpunjuju i programi s područja knjigovodstva, namijenjeni primarno vlasnicima obrta ili drugim osobama koje možda već i rade u struci u ovom području, no nedostaje im i formalno obrazovanje s područja računovodstvenih poslova.