HIT KOMAD

Popularni brend ima novi as u rukavu: Vjerojatno nikad niste vidjeli originalniju torbu koja je toliko nefunkcionalna kao ova

27.09.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Brend Off-White koji je osvojio svjetske, ali i domaće trendseterice upravo je predstavio torbu o kojoj će se još dugo govoriti

Baš kada ste pomislili da je Simon Porte Jacquemus nadmašio sve svojom minijaturnom torbicom u koju jedva stanu slušalice za mobitel, osnivač i dizajner popularnog brenda Off-White, Virgil Abloh, iznenadio je svojom novom torbom koja je upravo ugledala svjetlo dana.

I dok u Jacquemusove torbice barem nešto stane, slavni dizajner osmislio je, malo je reći čudnu, torbu s rupama po sredini koje su toliko velike da kroz njih možete provući ruku, a ako je sudeći prema najnovijoj modnoj kampanji, upravo tako bi se ove torbe i trebale nositi.

Torba naziva 'Meteor' novi je 'it' komad brenda Off-White koja svojim dizajnom možda podiže obrve, ali uopće ne sumnjamo da će uskoro postati najtraženiji modni dodatak među svjetskim trendsetericama. Kao što sam naziv kaže, ova cool torba podsjeća na meteor ili čak ementaler, a za razliku od uobičajenih torbi u koje možete potrpati sve što vam treba toga dana, ova torba sve je samo ne funkcionalna.

Sve one dame koje se odluče na kupnju ove torbe trebale bi znati da se stvari koje stave u torbu ondje neće dugo zadržati. Zbog rupa na torbi mobitel i ruž vrlo će vjerojatno u neko doba dana iz nje i ispasti, no ukoliko silno želite ovu torbu, morat ćete pronaći način kako da svoje osobne stvari zadržite u njoj.

Jedan od načina je da u torbu stavite prozirnu vrećicu od tekstila u kojoj ćete držati sve manje stvari poput šminke i mobitela.

Riječ je o torbi koju je brend predstavio kao dio svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2020. na pariškom tjednu mode, a njezina cijena iznosi 'skromnih' 11,300 kuna.

Obožavatelji brenda vrlo brzo su primijetili da model Meteor dizajnom podsjeća na model Jitney koji je predstavljen ranije ove godine, no umjesto rupa u koži, Jitney torbu krase originalni natpisi koji doslovno mame lopove da vas opljačkaju.