vječni traper

Vintage je i dalje vrući hit: Ova torbica bit će najcool modna investicija u 2023.

30.12.2022 u 06:14

Bionic
Reading

Traper je uvijek u modi, i to u svim svojim oblicima. Potvrđuje to Louis Vuitton Baggy torba koja je na dobrom putu postati jedan od najtraženijih modnih dodataka u 2023. godini. Naime, ako ste mislili da je vrijeme traper torbi iza nas, prevarili ste se, a ova torba potvrđuje veliku popularnost trendova iz 2000-ih

Baggy je trenutno jedan od najpopularnijih komada, no ne traperice već – torba. Vintage modni dodatak s potpisom Louisa Vuittona uočen je u rukama Else Hosk i drugih 'it' djevojaka i modnih influencerica.

Prema riječima modnih znalaca, jedna torba u koju se iduće godine isplatu investirati je model iz 2000-ih. Pomami za vinatge torbicama ne nazire se kraj, a u prilog tome ide i tipični trend iz 00-ih koji u sezoni pred nama ponovno stupa na modnu scenu i osvaja ormare zaljubljenica u modu.

Traper je nesumnjivo obilježio 2022. godinu, no kada je riječ o ovom vječnom materijalu još nismo vidjeli sve njegove najljepše verzije.

Modni entuzijasti bacili su oko na torbe od trapera, a posebno je poželjna model Baggy modnog brenda Louis Vuitton koja se u velikom stilu vraća u garderobe 'it' djevojaka.

Inspirirana hlačama dramatiziranih linija, ovu pomalo buntovnu torbicu krase dva džepa sa zlatnim kopčama i kožnom ručkom za nošenje na ramenu. Dostupna u nekoliko boja, Baggy torba prekrivena je monogramom poznate modne kuće.

Sasvim dovoljno da se nađe na listi želja zaljubljenica u modu i diktatorica trendova čiji Instagram profilu predstavljaju modnu inspiraciju. Za razliku od Else Hosk koja je odabrala klasičninu verziju traper plavoj boji, influencerica pop stila Tesse Van Montfoort nosi model ružičaste boje koji se savršeno stopio s njezinom šarenom i razigranom garderobom. Nema sumnje, cool linije i seksi materijal čine ovu torbu modnim predmetom žudnje koji se rado nosi ovih dana.