OWEN WILSON

Ponovo postaje otac, ali ne želi brak

10.10.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Owen Wilson će drugi put postati otac, a majka djeteta njegova je osobna trenerica Caroline Lindqvist, trenutno u procesu razvoda od supruga, dr. Ritua Chopre. Owen će se skrbiti za dijete, kao što to čini i s prvim djetetom iz veze s bivšom djevojkom, no ne želi se vezati uz Caroline

Owen Wilson (44) i Caroline Lindqvist (41) upoznali su se nakon njegova pokušaja samoubojstva 2007, za koji se vjeruje da je uzrokovan prekidom veze s Kate Hudson. Glumac i trenerica postali su dobri prijatelji, on ju je on angažirao kao osobnu trenericu, no u vezu su ušli tek kad je ona prije godinu dana pokrenula razvod od svog supruga, piše MailOnline.


Caroline, koja trenutno radi kao agentica za nekretnine u Malibuu, Owenu je rekla za trudnoću u svibnju, rekao je izvor za National Enquirer.

Časopis Star piše da je njezin suprug, dr. Chopra bio šokiran viješću o trudnoći.

Iako je Owen oduševljen time što će dobiti dijete, nije spreman za ozbiljnu vezu s Caroline.

'Owen se planira u potpunosti uključiti u brigu o djetetu, ali se nema namjere skrasiti s Caroline, a nju taj njegov stav uništava', rekao je izvor. Owen već ima dvogodišnjeg sina Roberta s bivšom djevojkom Jade Duell, no par je prekinuo vezu pet mjeseci nakon rođenja djeteta.

Iako su ostali u dobrim odnosima, Wilson je navodno zabrinut zbog toga kako će Jade reagirati na vijest o ovoj trudnoći. 'Owen se bojao reći Jade da je Caroline trudna jer njegova bivša djevojka zna jako eksplozivno reagirati', rekao je izvor za Enquirer. 'Jade je šokirana, ali je zasad zadržala pribranost.'

Međutim Jade će inzistirati na tome da Caroline ne rodi u Owenovom domu na Havajima, u kojem je rođen Robert, jer želi da to mjesto ostane posebno za njih.