Carla Bruni Sarkozy

Ponovno je uspjela zasjeniti sve oko sebe: Bivša prva dama pokazala zašto se mnogi dive njezinom stilu

23.05.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Filmski festival u Cannesu istovremeno je pozornica nezaboravnih stajlinga od kojih zastaje dah. Dama koja posebno privlači pažnju je Carla Bruni Sarkozy. Dan za danom niže nezaboravne stajlinge, a iznimka nije bila ni premijera filma 'Forever Young (Les Amandiers)'

Bivša prva dama Francuske poznata je po istančanom modnom stilu koji odiše elegancijom i poigrava se profinjenošću i krojevima koji naglašavaju siluetu. Za pojavljivana na crvenom tepihu redovito bira bezvremenske kreacije koje nadilaze trendove te pršte glamuroznom zavodljivošću.

Iako se manekenstvom više ne bavi, bivši supermodel 90-ih još uvijek je itekako značajno ime na modnoj sceni, a s modom je veže neraskidiva veza. Slavna manekenka koja je ostvarila i zavidnu glazbenu karijeru kao kantautorica za premijeru filma 'Forever Young (Les Amandiers)' odjenula je Saint Laurent smeđu haljinu predstavljenu u kolekciji za jesen 2022. Iako su joj neku zamjerili odabir tamne smeđe boje, kroj haljine koji je savršeni isticao njezinu siluetu bez problema je nadomjestio nedostatak živahnosti i vibrantnosti.

  • +9
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz haljinu koja je prikrivala baš sve, a opet otkrivala puno toga, 54-godišnja supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja kombinirala je i upečatljiv modni komad, Bvlgari ogrlicu s privjeskom koja je cjelokupnom stajlingu dala chic prizvuk.

Kao i uvijek, sa šminkom i frizurom nije komplicirala. Kosu je jednostavno raspustila, a prepoznatljive šiške su i ovaj put naglasak stavljale na njezine prodorne oči. Nema sumnje, za slavnu Francuskinju vrijeme kao da je stalo, a u šestom desetljeću izgleda nevjerojatno, ali šalje važnu poruku: kada je o modi riječ, elegancija i dobar ukus nemaju rok trajanja.