NOGE ČINE DUŽIMA

Ponovno dominiraju stajlinzima: Ove zavodljive čizme vratile su se u velikom stilu

28.10.2023 u 16:43

Bionic
Reading

Bezvremenske, odvažne i s pravom dozom seksepila, čizme iznad koljena ove sezone poprimaju novi izgled

Na prvi pogled prilično zahtjevne za nošenje, čizme iznad koljena itekako su prilagodljive. Noge će vizualno učiniti dužima i tanjima stavljajući veću pozornost na gornji dio tijela, što je njihova glavna karakteristika.

Dok ih pojedine dame vole nositi u kombinaciji s mini haljinama, stavljajući noge u fokus, druge se radije opredjeljuju za slojevite kombinacije, suptilno stvarajući iluziju vitke siluete.

Postavši omiljene čizme najiskusnijih modnih ličnosti, pristaju uz svaku odjeću i ulijevaju seksi auru onome tko ih nosi. Čizme do koljena i minijaturna haljina postale su tako jedna od omiljenih kombinacija fashionistica.

Zvijezda filma 'Oppenheimer', britanska glumica Florence Pugh, na glamuroznoj zabavi modne kuće Valentino, održanoj u sklopu Tjedna mode u Parizu, osvanula je upravo u ovoj kombinaciji.

Nju je ostvarila malom crnom haljinom s efektnim detaljem perja na rukavima i parom nabranih crnih čizama koje su sezale do bedara.

I zvijezda Netflixove serije 'Bridgerton' podlegla je trendu čizama do bedara tijekom modne revije Valentina. Britanska glumica odlučila za crnu mini haljinu i bajkersku kožnu jaknu. Zatim je svoj izgled upotpunila parom retro sunčanih naočala i naboranim bijelim čizmama do bedara.

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley u Parizu je dokazala da duga haljina može u potpunosti nadograditi par čizama do bedara. Na reviji modne kuće Valentino osvanula je u pripijenoj maxi haljini bijele boje, prekrivenoj pelerinom na ramenima. Što se tiče obuće, također je odabrala bijele nabrane čizme do bedara s potpisom Valentina, a one su u kombinaciji s njezinom haljinom ostavljale dojam beskrajno dugih nogu. Stajling za praćenje revije iz prvih redova upotpunila je camel verzijom torbice Vlogo Moon, lančićem u duhu 90-ih i naušnicama brenda Tiffany & Co.

Često ograničene na šik i glamuroznu odjeću, čizme do koljena ove sezone dominiraju i streetwear segmentom.

O tome najbolje svjedoči outfit nove francuske modne ikone Tine Kunakey na modnoj reviji brenda Courrèges. Manekenka se pojavila u sweatshirt haljini dramatičnih linija, a isfurala ju je uz kožne čizme do bedara i torbicu u tonu.

  • +17
Čizme s kitten potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo