od kylie jenner do duE lipe

Obline u prvom planu: Ove odvažne haljine i topići imaju pravu vojsku slavnih obožavateljica

04.02.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Svjetske zvijezde današnjice poput reality zvijezde Kim Kardashian i pjevačice Dua Lipe posljednjih mjeseci ne kriju opsesiju izazovnim modelima topića i haljina koje izgledaju kao da se razdvajaju po šavovima, pritom dajući potpuno novi smisao bodycon stilu odijevanja

Beauty mogulica i najmlađa milijarderka na svijetu, Kylie Jenner, navedeni trend istaknula je minijaturnom, narančastom haljinom brenda Poster Girl, a koja stiže i s odgovarajućim tanga gaćicama.

'Glavna ideja iza naših modnih komada leži u naglašavanju ženskih oblina', izjavile su dizajnerice britanskog brenda Poster Girl, Francesca Capper i Natasha Sommerville.

Njihove izazovne haljine koje su, osim Kylie Jenner, osvojile i pop zvijezdu Dua Lipu nose naziv Miranda i u prodaji se nalaze po cijeni od 122 dolara, odnosno nešto manje od 800 kuna.

Haljine i slični odjevni komadi s potpisom osnivačica brenda Poster Girl postale su pravi hit u Hollywoodu zahvaljujući strateški postavljenim prorezima koje, kako kažu dizajnerice, otkrivaju tijelo na manje očit način od dubokog dekoltea ili kratke dužine suknje.

Njihove odvažne haljine također sadrže prozirne detalje dizajnirane da istaknu i laskaju određenim dijelovima ženske figure, a pri njihovoj izradi koriste i različite rastezljive materijale nadahnute oblikovanjem ženskog tijela koje ju podupiru na 'pravim mjestima'.

Britanski brend Poster Girl nije jedini koji u svojoj ponudi ima izazovne komade. Kim Kardashian West nedavno je osvanula u odvažnom topiću s potpisom brenda Gabe Gordon, dok su umjetničke verzije otkrivajućih topića s potpisom brenda Rui Zhou osvojile slavne dame poput pjevačice Solange Knowles, sestrinskog dua Chloe x Halle i Dua Lipe koja je krasila naslovnicu magazina Rolling Stone u vedrom i izazovnom trikou ovog brenda sa sjedištem u New Yorku.

Asimetrične kreacije brenda Rui Zhou u prodaju se kreću od 2000 do nešto više od 6 tisuća kuna i najčešće se sastoje od pletenih panela povezanih bisernim perlicama kako bi se više razotkrila koža.