UDOBNOST NA PRVOM MJESTU

Ponestalo vam je ideja za ljetne kombinacije s tenisicama? Inspirirajte se stajlinzima zvijezda ulične mode

22.08.2020 u 17:13

Bionic
Reading

Sandale s tankom potpeticom, punom petom, espadrile, ravne sandale... mnoštvo je trendovskih modela cipela namijenjenih najtoplijim danima u godini, a jedan od najudobnijih odabira nesumnjivo su tenisice - posljednjih sezona postale su ultimativni modni hit te mogu biti itekako dobra opcija i u ljetnoj sezoni, o čemu dovoljno svjedoči primjer slavnih zaljubljenica u modu

Za početak, trebali biste znati da nećete imati problema s pronalaskom idealnog modela zahvaljujući bogatoj ponudi na policama trgovina, a uz pomoć sezonskog sniženja dolazak do njega utoliko je lakši - na vama je da odaberite onaj koji će najbolje odgovarati vašem osobnom stilu i nosite ga sa svime.

Kao nijedna druga obuća, tenisice izvrsno pristaju uz različite modele ležerne odjeće, a u ljetnoj sezoni nećete pogriješiti uparite li ih s klasičnom kombinacijom u znaku običnog T-shirta i kratkih hlača. Ako svoj casual izgled s tenisicama u glavnoj ulozi poželite dodatno podići, navedeno ćete lako postići uz pomoć modnih dodataka poput trendovskih modela torbi.

  • +8
Bucket torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Različite generacije modnih blogerica okupljenih na Instagramu redovito dokazuju da tenisice mogu podjednako dobro funkcionirati i s elegantnom odjećom, poput ženstvenih modela suknji ili modnog klasika u znaku male crne haljine.

Najsigurniji odabir nesumnjivo su klasične verzije u crnoj ili bijeloj boji, a upravo je jednostavan par bijelih tenisica jedan od najsvestranijih modela koji ne gubi na popularnosti iz sezone u sezonu te samim time predstavlja pametnu modnu investiciju.

  • +10
Bijele tenisice i dalje su hit Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Ukoliko se ne možete pohvaliti visinom, a želite naglasiti noge, idealan odabir su modeli s povišenom, punom petom, kojih ne manjka na policama trgovina, a ukoliko vam je ponestalo ideja za ljetne kombinacije s tenisicama u fokusu, inspirirajte se primjerom jednih od najpoznatijih street style zvijezda današnjice.

Ljetni stajlinzi s trendovskim modelima tenisica