nagradnjače

Poklanjamo Zimsko kuhano vino

20.11.2018 u 11:57

Bionic
Reading

I dočekali smo ga, prvi snijeg podsjetio nas je da smo poput pravih štrebera zamijenili gume na vrijeme ili možda i nismo pa se zato stišćemo u javnom gradskom prijevozu

No podsjetio nas je i da nam je s dolaskom bijelih pahulja u grad potrebno brzinsko zagrijavanje. Baš zato Tportal i Zimsko kuhano vino šalju vam najtoplije pakete u gradu. Na adrese 4 najsretnijih stiže Zimsko kuhano vino koje je dovoljno zagrijati na temperaturi od 55 do 60 stupnjeva Celzijusa i spremno je za konzumaciju. Točno odgovorite na nagradno pitanje i zagrijte se uz naj kuhano vino omiljenog okusa. Ne zaboravite navesti želite li uživati u crnom ili bijelom Zimskom kuhanom vinu!

Dobitnici su Jasna Bukal, Željko Karačić, Josip Vrbanec i Igor Kovačić.

Pijemo se uskoro na Adventu!

Zagrebački Advent koji uskoro otvara svoja vrata posjetiteljima i ove će godine brojnim zaljubljenicima u zimske radosti ponuditi Zimsko kuhano vino. Na maštovito uređenim kućicama Adventa u dobrom društvu moći ćete se zagrijati Zimskim kuhanim vinom koje već 6. godinu za redom istim šarmom i kvalitetom osvaja publiku tijekom zimskih mjeseci. Najpoznatije kuhano vino u gradu osim po mirisu i okusu prepoznat ćete i po dizajnu ambalaže koji je dobitnik prestižne Red Dot nagrade za dizajn.

Zimsko kuhano vino kao jedinstven proizvod napravljen prema pravilima struke proizveden je i pripremljen od kvalitetnih crnih i bijelih sorti te aromatiziran klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom. Možete ga pripremiti i kod kuće,dovoljno ga je zagrijati na temperaturi od 55 do 60 stupnjeva Celzijusa i samim time je spremno za konzumaciju.