NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Snobovi'

17.06.2013 u 09:02

Bionic
Reading

Nakon velike uspješnice - romana 'Prošlo nesavršeno vrijeme', Mozaik knjiga predstavlja najnoviji bestseller 'Snobovi', slavnog i nagrađivanoga britanskog scenarista, režisera i pisca Juliana Fellowesa, dobitnika Oscara, čak šest Emmyja i Zlatnog globusa.

Autor scenarija filmskih uspješnica poput 'Gosford Parka', 'Dugova prošlosti' i 'Sajma taštine', kao i nagrađivane hit serije 'Downton Abbey' koju upravo imate priliku gledati i na našim malim ekranima, ovim književnim uratkom ponudio je uzbudljivo štivo koje će s lakoćom privući svakog čitatelja željnog intrigantne radnje i britkoga britanskog humora na račun pripadnika visoke klase.

Edith Lavery, lijepa kći jedinica računovođe iz srednje klase, napušta dosadan posao u uredu trgovca nekretninama u Chelseau i uspijeva upecati jednog od najpoželjnijih neženja u gradu − grofa Charlesa Broughtona, nasljednika markiza od Uckfielda. Ali, je li život među plemstvom onakav kakav se čini? A tu je i Charlesova majka, neustrašiva lady Uckfield, za prijatelje Googie, koja nije nimalo zadovoljna sinovim odabirom…

Tportal.hr i Mozaik knjiga vam poklanjaju dva primjerka romana!

Knjigu su osvojili:

Maria Musurliev Šop
Hana Martinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.