FASHION GURU

Pokazivanje skladnih nogu ispred crkve jako je razljutilo dušobrižnike, a mene jedino čudi da Lidija Bačić nije imala veći dekolte, stvarno sam razočaran…

  • 04.06.2022 u 16:22

  • Bionic
    Reading

    Nastup Lidije Bačić ispred sarajevske katedrale izazvao je pravu buru u javnosti, a sve zbog kratke mini haljine u kojoj je nastupala. Fashion Guru mišljenja je da je ovaj put, za razliku od prijašnjih, čak bila odjevena - i to pristojno

    Bačićka se probudila i rekla danas je dan za novi minjak - zlatni. I tako bude. Ništa neobično ne bi bilo vidjeti je polugolu, ali ovaj put je za razliku od prijašnjih čak i obučena.

    Čitam po medijima da se pojavila u tom dotičnom minjaku u Sarajevu i stala pjevati ispred katedrale. Ja i dalje ne vidim nikakav problem u tome kad znamo kako mladenke, krsne kume, djeveruše i obične vjernice dolaze u te iste crkve u puno gorim izdanjima, gledajući i s estetske, ali i moralne strane.

    Pokazivanje skladnih nogu ispred crkve jako je razljutilo dežurne dušobrižnike, ali ih ne ljuti dekoltirana mladenka ili frajer u kratkim hlačama na misi.

    Što se tiče Lidijinog stajlinga on je, kako sam i rekao, jedan od boljih u kojima smo je vidjeli. Stvarno si je dala truda i nabacila najkraću minicu koju je imala, kraće bi bile samo da je došla u gaćicama.

    Mene jedino u cijeloj ovoj priči čudi da Lidija nije imala puno veći dekolte, stvarno sam razočaran…

    • +19
    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.