FASHION GURU

Lidija Bačić u još jednoj mikro varijanti s otkopčanim dekolteom, ako ništa barem je praktična jer teško da bi nešto mogla zakopčati preko poprsja

  • 15.05.2022 u 12:06

  • Bionic
    Reading

    Nastupom na pozornici shopping centra Westgate atraktivna Splićanka najavila je akcijska sniženja, a njezin stajling ni ovoga puta nije promaknuo oštrom oku našeg Fashion Gurua

    Pobjeda na Eurosongu Konstrakti je pobjegla i żao mi je zbog toga, ali dosta se posljednjih dana pisalo o umjetnosti i umjetnicama, vratimo se mi na Bačićku.

    Da nema mene, rijetko bi se pisalo o modi u njezinom kontekstu. Lile nas ne može iznenaditi jer se njezin modni odabir čita kao knjiga, a sadržaj možeš pretpostaviti jer znaš što će imati na sebi.

    Uglavnom su to mikro varijante s otkopčanim dekolteom. Niti ovaj put nije iznevjerila svoju sljedbu s ultra kratkom traper haljinom koja se naprijed kopča gumbima.

    Koncert Lidije Bačić u Westgateu Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

    Moram primjetiti da je to bio vrlo praktičan odabir jer inače ju ne bi mogla zakopčati preko poprsja, tako da su gornji gumbi otkopčani da može uhvatiti zraka dok pjeva (jer znamo da su tu i glas i stas), a donji su otkopčani iz estetskih razloga, ali i da može zakoraknuti u čizmama koje su joj najudobnije.

    Sve to je začinila širokim remenom i ogrlicom. Dovoljno. Sviđa mi se kod Lidije jedino to što barem nije sklona prevelikom kićenju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.