FASHION GURU

Kad vidim Kolindu okićenu lentom te ovako nasmiješenu, elegantnu i s istesanom figurom, odmah pomislim 'vitezica ili misica - pitanje je sad'

  • 27.05.2022 u 12:25

  • Bionic
    Reading

    Bivšu predsjednicu nedavno je odlikovao poljski predsjednik pa je završila s odličjem i plavom lentom, što je našeg modnog kritičara odmah asociralo na viteza Reinera i misice, no na stajling nije imao prigovora

    Ako je netko pomislio da Hrvatska nema plemstva, prisjetimo se samo našeg viteza Reinera. Njemu se prije neki dan pridružila i vitezica Grabar Kitarović. A gdje drugdje nego u Poljskoj? Tamo je napokon dobila plavu lentu.

    Odjevena u elegantno crno odijelo i klasičnu bijelu košulju te uzorak zmije na nogama, sa svojom klasičnom frizurom blistala je među političarima. Vidim da se tradicionalno kraljevski nosi i biserna ogrlica.

    • +6
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    Nakon silnih izbora za miss, od Trumpova pa do kraljice Hrvata, dolazim do zaključka da je najviše uspjeha imala naša bivša predsjednica jer, eto, dobili smo konačno i tu tako željenu lentu.

    Kad je vidimo ovako nasmiješenu, elegantnu i s istesanom figurom, može se postaviti šekspirovsko pitanje ‘vitezica ili misica - pitanje je sad’, jer budimo iskreni, oboje joj dobro stoji.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.