ZGODNA ROSIE

Pogledi su je pratili: Lijepa Britanka očarala u skupocjenoj haljini prestižnog brenda koja nije za svaki stas

08.11.2019 u 15:57

Bionic
Reading

Britanska manekenka Rosie Huntington teško može proći nezapaženo što god da odjene, pa u New Yorku pomno dotjerana nije promaknula fotografima u seksi stajlingu

Tridesetdvogodišnju ljepoticu bilo je teško ne primijetiti u ljubičastoj pripijenoj haljini s choker detaljem s potpisom prestižnog talijanskog brenda Bottega Veneta za čijim luksuznim kreacijama luduju mnoge poznate modne ovisnice.

Zavodljiva haljina koja ne trpi nesavršenosti i zahtijeva besprijekornu figuru, lijepoj Rosie pristajala kao salivena.

  • +10
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nekadašnja Victorijina anđelica ovaj je večernji stajling zaokružila s nekoliko dobrih detalja: zanimljivom torbom i trendi sandalama s tankim remenčićima nadahnutima aktualnom modom 90-ih, a sve s potpisom ovog talijanskog brenda koji je na putu prema vrhu otkad je na čelu Bottege Venete Daniel Lee.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Svoj minimalistički stajling slavna ljepotica je začinila trendi cipelama o kojima svi bruje

Pogledaj galeriju

Mladenačka frizura i minimalistički make up lijepo su naglasili prirodnu ljepotu po mnogima jedne od najljepših plavuša u Hollywoodu koja je ljubavnu sreću pronašla u naručju poznatog glumca Jasona Stathama s kojim ima sinčića Jacka Oscara.

Par je u sretnoj vezi od 2010. godine, a Rosie je u jednom ranije pohvalila Jasona da se dobro snašao u roditeljskoj ulozi. 'On je stvarno sjajan otac našem, divno ga je gledati', rekla je slavna ljepotica koja se okušala i u glumi.