NAGRADNJAČE

Pogledajte s klincima 'Boje duge'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.11.2010 11:51
  • Objavljeno 20.10.2010 u 13:00
boje duge

boje duge

Izvor: Promo fotografije / Autor: www.ns-dubrava.h

Ovo je priča o bojama, o osnovnim pojmovima koje djeca susreću u najranijem uzrastu, putovanje je kroz različite vrste materijala, priča o različitosti, toleranciji i poštivanju djetetovih potencijala u svim segmentima njegovog mladog života

Proizvod fokusiranog angažmana Svetlane Patafte kao majke, glumice i dramske pedagoginje u kreativnom radu s djecom najmlađe dobi, predstava je inspirirana je motivima iz priče 'Duga' Manuele Vladić Maštruko.

Tonka Maleković, likovna umjetnica, svojim osebujnim talentom i specifičnim stilom učinila je likovni doživljaj ove predstave iznimno intenzivnim.

Svaka boja predstavlja jednu priču. Svaka priča sa sobom donosi određeni materijal i ispričana je određenom kazališnom tehnikom. Glumica sve vrijeme komunicira s djecom i potiče ih na aktivno gledanje i razumijevanje onoga što su vidjeli i čuli.

Svaka boja, kao i čovjek, jedinstvena je i neponovljiva. Boje zajedno grade prekrasnu dugu, a ljudi čvrsta prijateljstva.

Iako prvenstveno namijenjena djeci do tri godine, svojim sadržajem i interaktivnim karakterom primjerena je i djeci predškolske dobi.

Ne propustite uživati s klincima u 'Bojama duge', a tportal i Dječje kazalište Dubrava za vas su pripremili dvije ulaznice za predstavu 'Boje duge', 14. u 11 sati, stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje.

Kakva je svaka boja?

a) jedinstvena i neponovljiva
b) obična i dosadna
c) sve boje su iste

Točne odgovore šaljite na mailnagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo petak 12. studenoga.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi