CAROLINE WOZNIACKI

Pogledajte iz svih kuteva vjenčanicu jedne od najljepših tenisačica svijeta

18.06.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Bivša najbolja tenisačica svijeta, 28- godišnja Dankinja Caroline Wozniacki s NBA košarkašem Davidom Leejem proteklog vikenda uplovila je u bračnu luku na svečanoj ceremoniji vjenčanja organiziranoj u bajkovitoj Toskani

Sve detalje bajkovitog vjenčanja u luksuznoj vili Castiglion del Bosco , tenisačica Caroline Wozniacki odlučila je podijeliti s američkim izdanjem magazina Vogue i njegovom slavnom urednicom Annom Wintour koja joj je pomogla isplanirati svaki detalj intimne ceremonije.

Kako je imala priliku otkriti, osvajačica Australian Opena u bračnu luku s 36- godišnjom NBA zvijezdom uplovila je u raskošnoj bijeloj vjenčanici koju je samo za nju kreirao dizajnerski tim brenda Oscar de la Renta.

Talijansko vjenčanje Caroline Wozniacki očekivano nisu željela propustiti brojna lica iz sportskog svijeta uključujući najuspješniju tenisačicu svijeta, Amerikanku Serenu Williams koja je na vjenčanju bliske prijateljice te kolegice s teniskih terena nastupila u ulozi djeveruše.

Uz sugestije mladenke, dizajnerski tim Oscara de la Rente kreirao je klasičnu vjenčanicu bez naramenica s detaljem čipke i mnoštvo slojeva tila koju je Caroline nosila uz gotovo neprimjetan nakit te detalj kraćeg vela kojim je oplemenila blago valovitu frizuru.

Prema riječima kreativnih direktora brenda Oscar de la Renta,Laure Kim i Fernanda Garcie, Caroline je došla s 'vrlo jasnom' idejom o tome kako želi da izgleda njezina vjenčanica, a dizajnerski dvojac u razgovoru za modnu bibliju Vogue otkrio je kako je danska tenisačica vrlo brzo odabrala dizajn.

'Caroline je bila vrlo jasna o tome kakvu vjenčanicu priželjkuje, a jedan od glavnih uvjeta bio je materijal čipke i korzetna podstava. U naš dizajnerski studio prvi put je stigla u pratnji dvije prijateljice, dok se s majkom posavjetovala preko mobitela', otkriva dizajnerski dvojac istaknuvši kako je isprobala nekoliko različitih silueta vjenčanica, no poprilično je brzo donijela odluku o tome kakav model zapravo želi nositi.

Caroline Wozniacki i David Lee zaručili su se 2017. godine, a prije veze s NBA zvijezdom ova slavna Dankinja bila je zaručena za golfera Roryja McIlroya s kojim je bila u vezi od 2011. do 2014. godine, no on je otkazao vjenčanje.

  • +5
Danska tenisačica Caroline Wozniacki Izvor: Profimedia / Autor: Sydney Low/Cal Sport Media / Profimedia